Gönderen Konu: Mugen cam rüzgarlığı  (Okunma sayısı 4160 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 205000
  • Model Yılı: '08
  • 2 kere teşekkür etti
Mugen cam rüzgarlığı
« : Şubat 25, 2014, 21:05:49 »
Arkadaşlar arabama internetten mugen cam rüzgarlığı aldım 4 adet üzerinde kendi çift taraflı bantları var ama onlar yeterince sağlam olur mu otoyolda uçup gitmesin sonra nasıl yapıştırmam gerek yardımcı olur musunuz?

Toyota Club Türkiye

Mugen cam rüzgarlığı
« : Şubat 25, 2014, 21:05:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '11
  • 33 kere teşekkür etti
  • 81 kere teşekkür edildi
Ynt: Mugen cam rüzgarlığı
« Yanıtla #1 : Şubat 25, 2014, 21:46:42 »
Arkadaşlar arabama internetten mugen cam rüzgarlığı aldım 4 adet üzerinde kendi çift taraflı bantları var ama onlar yeterince sağlam olur mu otoyolda uçup gitmesin sonra nasıl yapıştırmam gerek yardımcı olur musunuz?

bende aldım fakat takmak henüz nasip olmadı. Camcı çift taraflı bandı yapıştırırken fön makinasıyla ısıtıp öyle yapıştırdı, dikkatimi çekmişti. Yapıştırırken bende öyle yapacam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • çıkarım seninle her yola
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 25, 2014, 21:48:50 »
Rüzgarlıkların yapışacağı yer kuru ve temiz olmalı.Ayrıca yapıştıracağınız yeri ve elinizi çok iyi ayarlayın yanlış yada eğri yapıştırırsanız dönüşü olmaz.Çift taraflı bantın bir yüzünü açtıktan sonra rüzgarlığı yavaşça yapışacak yere yaklaştırın düzgün durduğuna emin olduğunuzda yavaşça yapıştırın.Sonrada iyice üzerine basarak boydan boya parmağınızla bastırarak işlemi tamamlayın. meraklanmayın otoyolda filan  aerodinamik yapısından dolayı uçmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 151234
  • Model Yılı: '04
  • 189 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 26, 2014, 00:26:47 »
3m bant varsa korkmayın zorlasanız bile çıkmıyor  :D
Kalite + Konfor + Güven + Yakıt = AVENSİS ;)

Safkan BEYAZZ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Selamünaleyküm...
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '06
  • 38 kere teşekkür etti
  • 58 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 27, 2014, 15:10:25 »
Merhabalar arkadaşlar geçen sene bende bir takım halinde mugen rüzgarlık aldım. aldığıma bin pişman oldum 1 sene içinde 3 tanesi uçtu gitti çok güzel yapıştırmamıza rağmen. Birde işin kötüsü şöyle oluyor arkadaşlar 3m yapışkan şerit kapılarda yapışık kalıyor ve  çıkmıyor bu yapışkan bantlar. arkadaşlar inanırmısınız bu bantı çıkarmak için 169 tl  değerince özel şıcak buhar veren evlerde temizlikte de kullanılan arçelik marka temizlik çihazı almak zorunda kaldım. ve çok zor çıktı tam bir saatgimi aldı. Benden söylemesi bilginize bence boş yere almayın eğer alıpda kullanıyorsanız beni 1-2 yıl sonra daha iyi anlıcaksınız.
2006 corolla 1,6 terra oto.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 27, 2014, 15:43:01 »
Kendiniz yapıştıracaksanız ısıtın ben internetten aldım 4'lü olandan yapışkanları iyi değil zaten hatalı çıktı ikisi tam oturmuyor önce ön cam için almıştım ikili onlar çok güzeldi sökerken yapışkan bırakmadı kendi kırıldı yapışkanı sökmek ölüm yenileri yapıştırırken kaputlarda kullanılan siyah kaliteli silkon kullandım daha yola gitmedim ne kadar dayanacağı meçhul  :hoş:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 205000
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mart 09, 2014, 16:24:17 »
Bende fön makinesiyle ısıtarak yapıştırmayı düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Plakam Özel Arabam Güzel :)
    • http://www.facebook.com/mcaner52
  • Kilometre: 20
  • Model Yılı: '12
  • 1 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 09, 2014, 16:56:57 »
bizim araçta 1 yıldan beri var gayet memnunum camı açtımı eskisi gibi rüzgar sesi kesildi hem görsel olarakta ayrı bir hava kattı sadece şöför tarafındaki bant çıkmaya başladı onada en yakında söküp yeniden yapıştıracağım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '11
  • 33 kere teşekkür etti
  • 81 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 09, 2014, 17:01:08 »
Bende aldım fakat bir türlü takmak nasip olmadı. Bu aralar Havalar hep yağışlı. Plakaları yapıştırdıkları siyah silikon sürsen, iz bırakırmı acaba.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 09, 2014, 18:38:24 »
Rafta ne kadar beklediğine bağlı bandın sağlamlığı. Durdukça reçine kuruma yapar sertleşir etkisi azalır. İnce bir tabaka silikondan zarar gelmez. Bana çok itici (taksici modu) gelse de forumda ve etrafımda kullanılıyor, sağlam montajda çıkmaz. Geri dönüş konusu sıkıntılı tabii. İyi düşünmek lazım.

Bu arada Serkan bey nasıl Arçelik'in cihazı. Bizde de var, çeyiz alışverişi yaparken hediye etmişlerdi daha kutusundan çıkarmadım üşengeçlikten :D Başka nerelerde kullanıyorsunuz, pratik mi yoksa iki havuç rendeleyeceğim diye bir sürü parçasını temizlemekle uğraştığım rondolara mı benziyor? :D
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality