0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yunus hayırlı olsun kardeşim valla bende merakla fotoları bekliyorum araç 3 5 güne çok az bişey daha çöker, yalnız amortisörün körüklerini sökmüşler siyahları sarı takmışlar onlar kutudanmı çıktı ?
Yay candır! Güzel günlerde kullan Yunus Emre. Sende spoiler vardı en son Mesut abi?
Maşallah Yunus güzel olmuş benim yariste 3.5 luk var ama bukadar düşmedi ya corollada da 4cm lik H&R vardı o fena değildi
Yunus hayırlı olsun , demekki önlere 5cm koyunca çok daha iyi olacak ara kapanacak, ama aile işi olunca 5cm sakıncalı . Esneme konfor nasıl ? orjinaline göre.
Kesinlikle Nagihan abla teşekkür ederim Teşekkürler Mesut abi bende şaşırdım açıkcası bu kadar beklemiyordum. Aracım senin eserindir üstadımsın
Yay bazen can değildir! Misal kaldırıma çıkamıyorum 3.5 luklar yüzünden..
Eyvallah kardeşim sağolasın. Zaten elimi kolumu bağlayan aile oluyor o kadarına da razı olcam Orjinalinden çok bi farkı yok sadece ufak kasislerden hızlı geçersen arabada spor yay olduğunu anlayabiliyorsun ama konfor olarak hiç şekilde sekme rahatsız etme söz konusu değil
Hayır yani güzelim arabayı neden kaldırıma çıkartıyorsun ki sende aşağıda kalıversin
Yok yok candır Nagihan abla. Baktım bizim kaldıramada cıkamıyorDU Çimento + Su = Sorunsuz kaldırıma park
Gel bize de dök bir harç o zaman ne diyim
Arabam için herşeyi yaparım
Birak ablacim gecmeyiversinler