0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
he tabi ben zaten çalışmıyorum paraya falan da ihtiyacım yok... arabayı aldım kredileri kırıkkaleye gidip gelirken öderim ellaamm....
Teşekkür ederim Murat abi, kütüğümde Kırıkkale yazıyor artık Hayatımda ilk kez Kırıkkale'ye iki ay önce bir düğüne geldim, gelin modunda bir akşam geçirdiğim için hiç güzel hatırlamıyorum
Ben bir kırıkkaleye git gelde 100 lira para kaldırıyorum düzenli yaparsan iyi para var
sen bir de bana sor 1000 tl kaldırsam yine gelmem....
Kırıkkakle de seni görmek istemiyo o zaman. biz abla dedik sen bi ali var diye bizi siliyosun.
Hande Hanım Merhabalar,Malum bu ara baya baya corolla baktınız ve en sonunda aldınız, tebrik ederim. Hayırlı ve de uğurlu olsun. Bilginiz vardır diye soruyorum. Bir yakınıma 30000tl civarında bakımlı corolla arıyoruz. Bilginiz var mıdır acaba?Saygılar.
hayırlı olsun, aracın resimlerini yüklediniz de ben mi göremedim acaba
henüz yüklemedim en kısa zamanda inşallah.....
Araba sanayide toplanıyormuş Bitsin resimle gelecekmiş.
la olm sadece tamponun ucunu sürttüm abartma plakayı yeni aldım tampona bir baktırayım bir de temizlenmiş haliyle fotoğraf çekeyim diye bekliyorum.... yıkatıyorum yıkatıyorum hemen kirleniyor
Mustafa bey teşekkürler.... benim baktığım en uygun araç ankaradaydı 35000 tl idi 2008 comforttu...Donanım ve yıl olarak kararınızı verdiniz mi? 30000 üstüne çıkabiliyor musunuz? Onları netleştirin bence.... ben de etrafıma bakınırım...
fotograflar araç tek parçayken olacak degilmi hande hanım
İdare et aplamBu ara Sercan kardeşimle fazla takılıyorum.
Hande abla murat abi yine boş durmadı. Bak haftaya da yemek yapcaz çarşamba günü özellikle bekliyoruz
Donanım olarak yakınımın ilgilendiği bir özellik yok ancak orjinal olmasını ve biraz kilometresinin düşük olmasını istiyoruz. Evet otuzbinin biraz üzerine çıkabilirler. İlgiliniz için çok teşekkürler.
Dugune mi gelecektin Murat abi? Insallah bir dahaki sefere...