0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
buna "Apla" denir mi şekerim Bu ilk ve son olsun yoksa tekrar satmakla uğraşacağım
Abla mı? Bu bildiğin babaanne olmuş bea
yok ben bunu kurbanda kesicem.... olmadı 3 aile birleşir gireriz buna biz...
Beni ilk sıraya yaz, üçüncüyü bulamazsan ben iki hisse girerim
Sağlam ise 1 hissede. ben girerim.
Aldım da tamponu sürttüm bile
Ay ne macera yaşadık....ruhsatı elime almadan foto yok Murat Yıldıza sonsuz teşekkür ediyorum... 3 gündür benimle uğraşıyor Seçkin ayrıntıları Murat anlatır sana midene kramp girecek..... Sadık usta Burak usta Toyandan Adil bey... herkese çok çok teşekkür ederim.....
71 plaka değişsin ondan sonra bir daha da "Kırıkkalede bedava araba var" desinler gitmem vallahi...
Bugün murat abiyle konuştuk baya maceralı olmuş abla senin araba işi murat abi oda spreyi ile mangal yakarken anlattı
Ama cidden herkes çok yardımcı oldu haklarını ödeyemem....Tabi bu arada "Dünya Emekçi Kadınlar" gününde görebildiğim iki kadın vardı biri Murat'ın eşi diğeri kızı
Çok geçmiş olsun abla be, Allah büyüğünden saklasın 800 tane banknotu sayan arkadaşın(bazılarını çift saydı) ahı tuttu diyeceğim ama orada bizim hiçbir suçumuz yoktu, tamamen kendi psikopatlığı...Mesaj Birleştirildi: Mart 14, 2014, 10:02:38bişey değil be abla ne yaptım ki ben, konu mankeni Kırıkkalede bedava araba var Ali satıyor ama...Güzel geceydiGörebileceğin en güzel 2 kadını(tamamen benim fikrim) görmüşün işte daha ne istiyorsunki.Bir diğer hususta; buradan okuyanlar bişey yaptığımı düşünecekler, abartıyo arkadaşlar inanmayın ben bişey yapmadım...
Güzel geceydi
Hande aplam bayramın kutlu olsun
Sana her gün bayram diye yazmayacaktım ama Nagihan başlatmış madem ben de kutlayayım Tüm sağlık çalışanlarının Tıp bayramını kutlarım.
Murat Bey, resimde olan sticker'ı sadece ikimiz kullanıyoruz forumda sanırım Siz göndermeseydiniz gerçi bende de olmazdı 4 yıl oldu neredeyse ama hala sapasağlam duruyor bagaj kapısında Hande aplam bayramın kutlu olsun
murat abi hande ablayı salı günü çiğ köfteye çağırsak gelirmi ki?
Güzel günlerdi dimi kardeşim.Hande Ablamın yeni aldığı arabası sayesinde evlendiğini öğrendim, sanada mutluluklar dilerim bu vesileyle. Allah ağzınızın tadını bozmasın...ps: Enişteyi de aramızda görmek isteriz.Mesaj Birleştirildi: Mart 14, 2014, 18:02:37Bize çağırmak düşer kardeşim, biz çağırıyorsak ablamızda iki eli kanda olsa gelir, kırmaz bizi...
Bize çağırmak düşer kardeşim, biz çağırıyorsak ablamızda iki eli kanda olsa gelir, kırmaz bizi...
Bende öyle düşünüyorum murat abi
Güzel günlerdi dimi kardeşim.Hande Ablamın yeni aldığı arabası sayesinde evlendiğini öğrendim, sanada mutluluklar dilerim bu vesileyle. Allah ağzınızın tadını bozmasın...ps: Enişteyi de aramızda görmek isteriz.