Gönderen Konu: 1.6 DİZEL VERSO 79.800 TL BASLANGIÇ FİYATIYLA SATIŞA BAŞLADI  (Okunma sayısı 7584 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
Ynt: 1.6 DİZEL VERSO 79.800 TL BASLANGIÇ FİYATIYLA SATIŞA BAŞLADI
« Yanıtla #40 : Şubat 18, 2014, 09:31:52 »
herkesin sevdiği kendine güzeldir...sorunsuz marka yoktur ama sen aldımı o sorun sana denk gelirmi gelmezmi ona bakmak lazım...sana denk gelirse markadan soğursun yok sana denk gelmezse senin için en kral markadır...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Şubat 18, 2014, 09:31:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Şubat 18, 2014, 09:34:34 »
Ağır olmuş olabilir ama toyotaya biraz kızgınım. Her markada illaki sorunlar olur ama insanlar toyotayı alırken daha çok sorunsuz marka imajından dolayı tercih ediyorlar. Bundan dolayıda beklentiler diğer firmalara göre daha çok yüksek oluyor. Toyota bilindiği gibi geri çağırma ve araçlarına sahip çıkan bir firma olmasıyla bilinir fakat ülkemizde bu yağ yakmadan dolayı kişilerin bireysel baskıları olmasa hiçbir geri dönüş yapmadılar, yapmıyorlar. Bende de 1.4 D4D var herhangi bir sorunda yaşamadım ama çevremde bu sorunu yaşayan o kadar çok kişi var ki ondan dolayıdır bu sitemim. Bende sorun yok diye toyotanın dizelleri çok iyi sorunsuz dersem herkese haksızlık etmiş olurum. Ha bundan sonra araç alacak olsan ne alırsın derseniz yine toyota alırım ama eleştirmezsek ve belirli yaptırımlar olmazsa toyotanın Türkiye'ye bakışı gelişmiş ülkeler ve diğer üçüncü dünya ülkesi Türkiye diye ayrılıyor.

Maalesef Türkiye'ye bakış açıları ortada. Nasıl olsa satarım isim yapmışım diyorlar. Zaten eksik donanım yüksek fiyat bunun göstergesi.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Şubat 18, 2014, 09:39:35 »
Maalesef Türkiye'ye bakış açıları ortada. Nasıl olsa satarım isim yapmışım diyorlar. Zaten eksik donanım yüksek fiyat bunun göstergesi.

piyasada fiyatı alıcı belirler abi adamlar bu fiyattan satıyorlar zaten sıkıntıları yok bak satamasınlar ne kampanyalar çıkarırlar... satmak için kırk takla atarlar müşteriye.. şimdi sen almazsan başkası alır havasındalar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Şubat 18, 2014, 09:50:31 »
Ağır olmuş olabilir ama toyotaya biraz kızgınım. Her markada illaki sorunlar olur ama insanlar toyotayı alırken daha çok sorunsuz marka imajından dolayı tercih ediyorlar. Bundan dolayıda beklentiler diğer firmalara göre daha çok yüksek oluyor. Toyota bilindiği gibi geri çağırma ve araçlarına sahip çıkan bir firma olmasıyla bilinir fakat ülkemizde bu yağ yakmadan dolayı kişilerin bireysel baskıları olmasa hiçbir geri dönüş yapmadılar, yapmıyorlar. Bende de 1.4 D4D var herhangi bir sorunda yaşamadım ama çevremde bu sorunu yaşayan o kadar çok kişi var ki ondan dolayıdır bu sitemim. Bende sorun yok diye toyotanın dizelleri çok iyi sorunsuz dersem herkese haksızlık etmiş olurum. Ha bundan sonra araç alacak olsan ne alırsın derseniz yine toyota alırım ama eleştirmezsek ve belirli yaptırımlar olmazsa toyotanın Türkiye'ye bakışı gelişmiş ülkeler ve diğer üçüncü dünya ülkesi Türkiye diye ayrılıyor.

Abi kendi adıma ve sorun yaşayanlar adına çok teşekkür ediyorum. Sağol var ol.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Şubat 18, 2014, 09:54:07 »
Abi kendi adıma ve sorun yaşayanlar adına çok teşekkür ediyorum. Sağol var ol.

Canı yanan bir kişi olarak seni çok iyi anlıyorum Mahmut. Konuşuyoruz ama bazı şeyler başa gelmeden bilinmiyor.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 278 kere teşekkür etti
  • 278 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Şubat 18, 2014, 10:03:34 »
Servisten arkadaşa söyledim geçen aylarda, dedim bu sorunlu araçlar ne olacak diye.. Abi sıkıntı yok yağ eklersin kullanmaya devam edersin dedi.
Dedim oğlum, kafa yapan birşey mi alıyorsun sen, insanlar 2.el veya "0" alıp bir sürü para verecek ondan sonra sen yağ ekle kullan diyeceksin :(
Ateş düştüğü yeri yakar mahmut'çum , sana hak veriyordum biliyorsun kardeşim ve iyi ki davanı yarıda bırakmadın. Ben olsam aynı şeyi yapardım yine de
diyeceğim şey Allah bir daha kimseye göstermesin çünkü  gerçekten çok sinir bozan bir durum :(
I'll make you an offer you can't refuse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #46 : Şubat 18, 2014, 10:03:44 »
Canı yanan bir kişi olarak seni çok iyi anlıyorum Mahmut. Konuşuyoruz ama bazı şeyler başa gelmeden bilinmiyor.

Aynen abi. Boşuna dememişler bekara karı boşamak kolay diye. Sizede teşekkür ediyorum. Ve daha ismini sayamadığım bizi az veya çok anlayan herkese teşükkür ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #47 : Şubat 18, 2014, 10:05:42 »
Servisten arkadaşa söyledim geçen aylarda, dedim bu sorunlu araçlar ne olacak diye.. Abi sıkıntı yok yağ eklersin kullanmaya devam edersin dedi.
Dedim oğlum, kafa yapan birşey mi alıyorsun sen, insanlar 2.el veya "0" alıp bir sürü para verecek ondan sonra sen yağ ekle kullan diyeceksin :(
Ateş düştüğü yeri yakar mahmut'çum , sana hak veriyordum biliyorsun kardeşim ve iyi ki davanı yarıda bırakmadın. Ben olsam aynı şeyi yapardım yine de
diyeceğim şey Allah bir daha kimseye göstermesin çünkü  gerçekten çok sinir bozan bir durum :(

Abi telden giriyorum mesajinızı ilk başta göremedim sizede ayrıyetten teşekkür ediyorum. Sağolun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Şubat 18, 2014, 10:06:17 »
Punto multijet kullandım 50000 de ön takım 70000 de turbo gitti, fiat stilo kullandım 60000 de ön takım gitti 80000 de motor conta yaktı. 93 model corolla kullandık 250000 km hararet görmedik. Fiat = sürekli sorun. 100000 den sonra direk satmak lazım yoksa sanayiden cıkılmaz. Bmw motorunu bilmiyorum ama bence toyota fiat vs. göre cok daha az sorunlu. Bmw den bu motoru alırken de eminim ki cok saglam test ederek almıştır. Bilinmez bir şey için bu kadar riske girmez japonlar.
  geçen gün bir forumda 700 bin km yapmış linea 1.3 multijet sahibinin izlenimlerini okudum, bir motoru taksiciler kullanıyorsa ve 800-900 bin kmlerde motoru elletmeden kullanıyorlarsa bu en iyi referanstır. ben oğlumda olan fiorinoyu gelinimin punto evosunu da gördüm motora en ufak bir müdahale edilmediği gibi ekonomiside beni hayran bıraktı. bir arkadaşıma pert olan golf dizelinin yerine punto aldırdım çok memnun. iki ayrı multijette sorun yaşadığınıza göre sizin kullanımınızda bir problem olduğunu düşünüyorum. toyotanın benzinli motorlarına, atmosferik dizellerine hiç kimse laf edemez hele efsaneye.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Şubat 18, 2014, 11:46:17 »
Taksicilerin uzun sure kullanmasinin sebebi motor hicbir zaman sogumuyor ve yaglanma ilk calistirmada sorun buz gibi motorla marsa basmak buyuk sikinti ve asinma yuksek tqksicilerde boyle bir durum mevcut degil. Bizlerde isinana kadar variyoruz ve motor her marsta asinmaya maruz kaliyor taksicilerle bizi karsilastirmak cokta dogru oldugunu dusunmuyorum.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #50 : Şubat 18, 2014, 12:34:14 »
Arkadaşlar fiatı bende sevmem ama iş multijete geldi mi takdir ederim . Dizel motorlar arasında kendini kanıtlamış ekonomik ve sorunsuz bir motor . Bazı arkadaşlar şu km de turbo patlattı v.s diyebilir . Turbo arızası her turbo motorun başına gelebilecek bir sorun ve sebebi motor değil o motoru kullanan kullanıcılardır . Turboların ömürlerini motorlar etkilemez zaten tüm üreticiler turboları belli turbo üreten firmalardan hazır alırlar .

Bu arada konu dizel verso idi verso gitti dizel kaldı . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Şubat 18, 2014, 12:53:41 »
Taksicilerin uzun sure kullanmasinin sebebi motor hicbir zaman sogumuyor ve yaglanma ilk calistirmada sorun buz gibi motorla marsa basmak buyuk sikinti ve asinma yuksek tqksicilerde boyle bir durum mevcut degil. Bizlerde isinana kadar variyoruz ve motor her marsta asinmaya maruz kaliyor taksicilerle bizi karsilastirmak cokta dogru oldugunu dusunmuyorum.
Ercü bir motoru en çok zorlayan şehir içi ve dur kalk yapmaktır. 90 lı yıllarda taksiciler arasında arabalarına dizel motor taktırmak çok modaydı ve en revaçta olanda Audi motorlarıydı fakat 40-50 bin km lerde bu motorlar iflas etti tekrar benzinli motorlar geri takıldı. yani taksilerdeki motorların hiç zorlanmadığı, uzun ömürlü olmasının normal olduğu tezine katılamayacağım, istanbul trafiğinde 700-800 bin km yol yapmanın motoru ne kadar zorlayacağını istanbul şehir içi trafiğini bilen arkadaşların takdirine bırakıyorum. diyeceksin ki o zaman neden teşekkür ettin? vallahi yanlışlıkla oldu, alıntıya basarken teşekküre bastım. :rofl: :rofl: :rofl:
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '14
  • 10 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Şubat 18, 2014, 12:56:43 »
çook para be abiii
Herşeyi bilmene Gerek Yok. Haddini Bil yeter !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2916 kere teşekkür etti
  • 3281 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Şubat 18, 2014, 13:38:24 »
  Taksi, hususi araç karşılaştırmasında farklı bakış açıları olabilir Ercüment'de, Atilla abi de bence doğru yaklaşmış.
 Taksiler, özellikle sıkışık trafikli şehirlerde, uzun süre rölantide çalıştığından, genelde ve nispeten bakım, yağ, yakıt vs. leri ucuz malzemeler ile yaptığından motorları zor şartlar altında test ediliyor diyebiliriz. Bu arada kullandığı aracın turbo dizel olduğundan haberi olmayan bir çok sürücüye de denk geldim.

Açıkçası genel olarak fiyatlarda önemli derecede artış var, bunu sadece otomotiv üreticilerine bağlamak çok doğru olmaz. Görünen o ki, bu yıl satışlar önemli ölçüde düşecek genel olarak sıfır, orta gelir grubuna hitap eden otomotiv piyasasında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Şubat 18, 2014, 14:07:35 »
Bu yorumlara bakarsak en iyi araba hyundai (taksiciler en cok hyundai kullanıyor.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Şubat 18, 2014, 14:12:55 »
Bu yorumlara bakarsak en iyi araba hyundai (taksiciler en cok hyundai kullanıyor.)
Yok yahu, ondan da çok şikayetçiler, türkiyedeki en ideal araçlar kuş serileri taksi için, ondan sonrada mıltijetler geliyor. Yedek parça fiyatları çok uygun ve çeşitliliği çok fazla olduğu için, arabanın ufak tefek sorunları göze batmıyor.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Şubat 18, 2014, 14:36:39 »
Arkadaşlar fiatı bende sevmem ama iş multijete geldi mi takdir ederim . Dizel motorlar arasında kendini kanıtlamış ekonomik ve sorunsuz bir motor . Bazı arkadaşlar şu km de turbo patlattı v.s diyebilir . Turbo arızası her turbo motorun başına gelebilecek bir sorun ve sebebi motor değil o motoru kullanan kullanıcılardır . Turboların ömürlerini motorlar etkilemez zaten tüm üreticiler turboları belli turbo üreten firmalardan hazır alırlar .

Bu arada konu dizel verso idi verso gitti dizel kaldı . :)

10000 liraya da turbo var 500 liraya da. Kalitesiz turbo takarsanız ömrü kısa olur. Sorun bu. Kalitesiz oluşu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Şubat 18, 2014, 14:42:07 »

Burada önemli olan F/P aracı olması. Taksiciler için hyundai iyi çünkü, konfor aramazlar, aracın fiyatı uygun, öyle çok arıza yapmaz yapsa dahi parçası ucuzdur.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Şubat 18, 2014, 14:45:21 »
Burada önemli olan F/P aracı olması. Taksiciler için hyundai iyi çünkü, konfor aramazlar, aracın fiyatı uygun, öyle çok arıza yapmaz yapsa dahi parçası ucuzdur.
geçen yaz benim arkadaş kaza yaptı hyundai taksisi var sol ön çamurluk davlumbaz ve sol ön far ve sol ön çammurluk boyasını 220 tl ye halletti.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Şubat 18, 2014, 14:46:12 »
geçen yaz benim arkadaş kaza yaptı hyundai taksisi var sol ön çamurluk davlumbaz ve sol ön far ve sol ön çammurluk boyasını 220 tl ye halletti.

Bu da örneği :) Aynı kazayı benim aurisle yapsam kaç para öderdim acaba.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija: