Aytaç Bey 500 civarı tutar dedi. Kesin bir Fiyat söylemedi.
Aytaç Bey 500 civarı tutar dedi. Kesin bir Fiyat söylemedi.
Evet normal söylemiş, aşağı yukarı o kadar tutar. Yetkiliye giderseniz 700 e kadar çıkabilirdi.
Yetkili servise gitmeyi düşündüm. ama başka bir ile götürmeliydim aracı ve gözümün önünde olmayacaktı. bu sebeper olmasa yetkili servise götürmeyi siterdim.
Yetkili servise gitmeyi düşündüm. ama başka bir ile götürmeliydim aracı ve gözümün önünde olmayacaktı. bu sebeper olmasa yetkili servise götürmeyi siterdim.
Malzeme orjinal ve usta da iyi ise sorun olmaz. Zaten başka ile git gel yakıt masrafı da olacaktı.
birde eski kasa mı orta kasa mı. geçmiş olsun vites N ye atmadımı yolda giderken? sadece sesli uyarı + 55 kmyi geçmedi sanırım.
Çekici olmadan gitmesine imkan yoktu Aytaç Bey çünkü araba çok küçük bir bayırda bile çıkamıyordu. çekiciyle yollamam gerekiyordu. Ustayı bilmiyorum. bugün tanıştım. Ama sanayide ki çok samimi olduğum başka bir ustanın metkiyle beraber gittik. İnşallah pişman olmam.
Mesaj Birleştirildi: 13 Şub, 2014 16:08
Batu Bey eski kasa2006 bin motor. araba nın devri yükselmezse sorun yok. ama vites geçişlerinde mecburen yükseliyor o zamanda dıtdıt diye sinyal veriyor.
Arkadaşlar aracımı cuma günü aldım. burda ki usta halledemedi. servise gitti araç çekiciyle.
nacizane tavsilerim olacak. bu sorunu yaşarsanız servise gidin. aracın işlemlerinden sonra kalibrasyon yapılmalıymış. burada ki usta yapamadı.
diğeride orjinal parçaya özen gösterin. orjinal diywe gelen parça uymadı. kalibrasyon tutmadı. arabanın vites geçişlerinde kaçırma falan gibi sorunlar ortadan kalktı. burdan yol gösteren herkese teşekkürederm.
Geçmiş olsun, sorununuz çözüldüğüne sevindim, bunlarda aynı sorunu yaşayanlara tecrübe olacaktır.
Arkadaşlar aracımı cuma günü aldım. burda ki usta halledemedi. servise gitti araç çekiciyle.
nacizane tavsilerim olacak. bu sorunu yaşarsanız servise gidin. aracın işlemlerinden sonra kalibrasyon yapılmalıymış. burada ki usta yapamadı.
diğeride orjinal parçaya özen gösterin. orjinal diywe gelen parça uymadı. kalibrasyon tutmadı. arabanın vites geçişlerinde kaçırma falan gibi sorunlar ortadan kalktı. burdan yol gösteren herkese teşekkürederm.
geçmiş olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah.
çok geçmiş olsun kazasız belasız sürüşler dilerim