Kendi aracımda otomatik sirket aracında duz vites kullanıyorum. Kendi aracimizi alirken hanimi dusunerek otomatigi tercih etmistik ama durust konusmak gerekirse bahanesi olmusta iyiki almisiz. Ozellikle istanbulda harika.
otomobillerin teknik özelliklerine bakarsan senin ravın düzü ile otomatiği arasında 10 km/h hız 1 litrede yakıt farkını görürsün. benim rav düz oğlumun ki otomatik benim arabanın performansını gördülçe gıcık oluyor, birde o otomatikçidir hemde koyusu.
Atilla bey haklı olabilirsiniz .Bursa gibi 4milyon nüfusu olan bir şehirde yaşasaydınız manuel aracın yanına bile park etmezdiniz

.Şaka yapıyorum 1 lt fark hiç birşey.Lpg dönüşümü ile 1 depoyu (38lt lpg)300 km de tüketiyoruz.Trafikte tabiki.
Arabaların Gaza basınca Motor Sesini hep sevmisimdir arabayla aranızdaki bagdır Manuel Vites
Arabaların Gaza basınca Motor Sesini hep sevmisimdir arabayla aranızdaki bagdır Manuel Vites 
Ben Ankara'da yaşıyorken sizin gibi düşünüyordum. Şuanda İstanbul'dayım araba ile ilgili en büyük pişmanlığım otomatik vites olmaması oldu
Işime karisilmasini sevmiyorum ben otomatik arabada elim vitese gidiyor ve geçen gün arkadasimin 2014 model 208 dizel otomatik pejosunu surdum arabadanda kaynakli olabilir arabadan iner inmez kendi arabama koştum
Ismi neydi ya onun enesin attiginin aklima gelmedi
Attığım linkte Ferrari F355'in vites topuzu vardı.
Attığım linkte Ferrari F355'in vites topuzu vardı.
Evet Enes F355 ler 360 modenalar manuel 6 ileri .Yanlız o yıllarda Ferrariler günümüzdekiler gibi konforlu,güvenli ve kuvvetli değildi.
Evet Enes F355 ler 360 modenalar manuel 6 ileri .Yanlız o yıllarda Ferrariler günümüzdekiler gibi konforlu,güvenli ve kuvvetli değildi.
Hiçbir Ferrari konforlu değil, böbrek taşı dökmek için biçilmiş kaftan. [emoji4] 1994-1999 arası üretildiğini de hesaba katarsak F355 tıpkı o yıllarda üretilen otomobiller gibi günümüzde güvenli değil.
F355 belki günümüzdeki bir Ferrari kadar performanslı olmayabilir ama halen daha günümüzdeki birçok otomobili performans anlamında yer bititir. Motoru litre başına 100 beygir veriyor. 0-100'ü 4.7 sn. Yanlış bilmiyorsam en çok üretilen ve tüketilen Ferrari. Ayrıca trafikte çok kısa da olsa sesini duymuştum. Hakikaten insanın keçilerini oynatacak bir ses çıkartıyor. [emoji4]
Hiçbir Ferrari konforlu değil, böbrek taşı dökmek için biçilmiş kaftan. [emoji4] 1994-1999 arası üretildiğini de hesaba katarsak F355 tıpkı o yıllarda üretilen otomobiller gibi günümüzde güvenli değil.
F355 belki günümüzdeki bir Ferrari kadar performanslı olmayabilir ama halen daha günümüzdeki birçok otomobili performans anlamında yer bititir. Motoru litre başına 100 beygir veriyor. 0-100'ü 4.7 sn. Yanlış bilmiyorsam en çok üretilen ve tüketilen Ferrari. Ayrıca trafikte çok kısa da olsa sesini duymuştum. Hakikaten insanın keçilerini oynatacak bir ses çıkartıyor. [emoji4]
Yaşın 16 diydi en son nasil 59 oldu
Yaşın 16 diydi en son nasil 59 oldu
Ben de bu millet ne diyor diye iç geçiriyordum. [emoji4] Nasıl 59 yaşıma girdim ben de bilmiyorum ki.
360 binmiştim bir kere koltuklarin rahatligi zaten aracin sertligini unuturuyor
Ben de bu millet ne diyor diye iç geçiriyordum. [emoji4] Nasıl 59 yaşıma girdim ben de bilmiyorum ki.
Hizli yaşlaniyorsun herhalde
Hizli yaşlaniyorsun herhalde 
1 haftaya kalmaz mezarda olurum artık. [emoji4]
1 haftaya kalmaz mezarda olurum artık. [emoji4]
Enes gerçekte de yaşın hiç 16'ya benzemiyor ama maşallah hızlı gelişmişsin