0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bundan sonrası yeni kasa bmw artık aurisi sattıktan sonra şahsi fikrimdi yalnız daha gerçekleştiremedim
118i ye çok takılıyorum bende 320d tokatçısı diyorlar hayırlısı inşaallah kafanıza göre denk getirirsiniz..
Arkadaşlar gün itibari ile Auris'imi 36,950 TL ye sattım.Fikir vermesi adına2010 Comfort Extra, Füme, 42.000 Km de, Boya ve değişen yok, Brc Lpg li, Kışlık lastik ve orijinal kapaklı jant, 40.000 km bakımı yapılmış.
Hayırlısı olsun. Ne almayı düşünüyorsunuz şimdi?
Sn.Tuncay bey satışınız hayırlı olsun, aracınızı satmanızın sebebi ne idi acaba, ekonomik sebep falan yok ise aracınızda sorun mu vardı yoksa ayağınızı yerden kesmiyor muydu?
Satışınız tekrardan hayırlı olsun. Özellikle şu dönemde yatırımı farklı yönleriyle düşünmek her kimsenin harcı değil. Örneğin benim gibi epey zorlayarak alınan bir araba, istediği kadar getiri sağlayacak bir imkan olsa da tekrardan edinememe, elindekinin kaybı, fazlasının istememe gibi kaygılar sebebiyle satışının ancak ve ancak ya bir üst model/segment ile değişimi veya elinde birikim var ise gayrimenkul gibi edinimi zor yatırımlar için satabiliriz. İyi akşamlar.
hayırlı olsun çook iyi para etmiş. şahsa satıldı sanırım