arkadaslar arabayı temmuz ayında aldım. Bugun müzik dinlerken dikkat ettim soför koltugunun oldugu yerdeki hopörlerden cızırtı geliyor ozellikle bass vurunca geliyor bu cızırtı bas ayarı normalde yani yükseltmedim hic böyle birşey acaba neden olabilir. Servise gidersem degistirirler mi ? yada aynı sorunu yaşayanlar var mı ? 
Aynı sorun bende ve bütün Aurislerde var.
Sorun müziklerdeki bazı düşük frekansların tweeterlardaki etkisi. Tweeterı nasıl ayırmışlar bilmiyorum ama Crossover da bir sıkıntı var ve aşığı bass vuruyor. İkisi beraber bass vurunca gümbürtü iyi ama müzik keyfi kaçıyor bu sefer. Servise kaç kere gittim ama adamlar sesi kısık dinleyin normal bu diye geçiştirdi. Ben Multimedya sistemini beğensemde hoparlör sisteminden nefret ettim 60bin verip alınan bir arabda olacak sistem değil. İnanın bana bunu her yerde yazıyorum ama 2004 model giriş seviyesi pakette Opel Corsa aracımızdaki ses sistemi 2011 advanced paketteki ses sistemin kat be kat daha iyi. İnanmayan varsa stok iki aracı da kullanıyorum yana yana getirip test ettiriyim.
Bir de kapı gözleirne koyduğunuz şeylere dikkat edin onalrda çok ses yapıyor.