0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MerhabaCavit bey araç içi kamera taktirmanin zorunlu olacagi soyleniyor.acaba bu dogru mu taktirmayanlara yasal islem uygulanacak mi?Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim, iyigunler.
Henüz böyle bir zorunluluk yok bildiğim kadarıyla.
cin ve rusyada zorunlu. Orada da sigirta sirketleri odeme yapmak ucin kamera kayiti istiyor.yogun trafiklerde onemli.sadece kaza degil herturlu olay için suçsuz lugunuzu ispat edebilirsiniz.
Güle güle kullanın, gece çekimi olmasına rağmen görüntü iyi. Kaça mal oldu size?
Araç içi kameram bu gün elime ulaştı kısa bir gece çekimi yapıp aşagıdaki linke upload ettim saat ve tarih ayarlarını yapmadığımdan sizleri yanıltmasın,kamera çok küçük ve kaliteli subatın dördünde sipariş verdim dokuzunda kargoya verildi onbeşinde türkiyeye giriş yaptı bugünde elime ulaştı. Cihazda gps alıcısı oldugundan programı ile kayıtı açtıgınızda harita üzerinden gittiginiz güzergahı görebiliyorsunuz.
Cavit abi hayırlı olsun.Ama doğru söyle GPSi yengem çok geziyormu diye aldım değil mi?Söz bak kendisine söylemeyecegim.(telefon elimde bir yandan çalıyor )
Hayırlı olsun Cavit Abi, inşallah adli işlerde kullanmazsınız.Abi bu 324 MB lik çekim kaç KM lik yol?
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Hayırlı olsun abi Daha yurtdışından bu kadar pahalı alışveriş yapmadım en pahalı aldığım ürün 50$lıktı
Cavit abicim tekrar hayırlı olsun. Almayı çok istediğim bir ürün
Sağol ilke benimde ikinci pahalı ürünüm ürün üzerine gift 45$ yazmışlar gümrük kontrolünden geçtiğinden 2.60 tl kontrol parası ödedim
Rica ederim abi. Abi su kontrol parasi ne is ya paketi aciyorlar. Peki sen yanindamiydin acilirken
Paket açılmamış pim.den ukim.e sevk edilmiş xray cihazından geçiriyorlar herhalde içine bakmak için bunun içinde bedel alıyorlar.