0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özkan abi merhaba araştırdım fiyat bu şekilde 130 tl olarak görmiştüm peki bişey sorucam bende sis var ledi üstüne mi takıyolar yoksa sis parçasımı değişiyor ? amerikan parkı hala yaptıramadım burda onada bakarlar iyi oldu sağ olasın.
araçtaki orijinal sislik bölümü çıkıyor zaten alttan vidalıymış ben bugün ledli olarak aldım yeni sisliklerimi montajı vaktim olunca yapıcam bakalım yalnız araca çok renk katıcak
Bende sorayım o zaman.internetteki videolarda hep al taraftaki bölmeyi söküp öyle değiştiriyorlar.sadece ön taraftan sis kapaklarını sökme şansımız var mı ?
maalesef yok alt kapakları sökmeden çıkaramazsınız
gidip iyi bir yerde yaptırmak lazım
çok zor bir olay değil bence en iyisini kendim yaptım sizde kendiniz yapabilirsiniz
fotğrafı olsa sökeceğim vallaha ama ger toplayamam diye korkuyorum
kardeşim gözünü seveyim bu kadar korkma aracın ön tamponun köşelerine eğildiğinde siyah kapakları göreceksin. altı üstü birkaç vida tutuyor bunun için gittiğine hele hele para verdiğine değmez
valla hocam haklısın da bende öyle bir huy var ya siz iyisiniz biliyorsunuzdur 5 dk da hallefder çıkarsınız eğer sis ampülünü değiştirirseniz fotopraflayıp bana gönderirmisiniz ?