0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ferdi abi seninle aynı yakıyoruz iller aynı olduğundan mıdır nedir. birde benzinde sonuçları söylersen bi bakalım neler çıkıyor ortalığa .Ahmet güve abi sıralı sistem olunca 26 krşa kadar düşmesi bence çok zor. 33 krş yakıyor araç , direk cng taktırmak lazım artık.
Ahmet abi Toyota sen işin içinde adamsın sana bir sorum olacak 2006 tera Corolla var 84 binde henüz benzinli .Malum benzin pahalı senede 6-7 bin km yol yapıyorum belki lpg li olsa 10 bin yaparım sırf araç zarar görecek diye ve de lpg sorun çıkıp sanayiden kurtulamaya cam diye taktırmıyorum.Malum burada okuyorum vvt-i ler sibop yakması ile meşhur .Şimdi bunun periyodu nedir kimisi 40 bin diyor kimisi 150 bin kimse net bir şey söylemiyor .Ben ne yapayım benzinde devam mı edeyim
bizim burda havaalanında bir taksi var. geçenlerde sadık abi dedi 422 binde sibop yakmış. taksici arkadaşıma sordum 1 corolla var o da sibop yaktı geçenlerde dedi ve en şaşırtıcı olan kısmı da 422 binde siboplarla beraber baskı balata da değişmiş
2.baski balatasidir o
Öncelikle Sakaryada LPG litre fiyatı 2,59 TLLitre ile bakarsak yakın çevremde kullanırken 50 LT LPG ile 520 KmUzun yolda 630 Km yol yapıyor.Fullden fulle bakınca hesap ortada.
Abicim senin araba ş.içi 9,6lt/100km yakarken benim tüketimim 12 lt/100km. Şehirlerarası tüketimin ise 7,9 lt'ye kadar düşüyor. Bu işte senin de marifetin var. Yoksa 1.8 tam otomatik D segment araç için çok iyi rakamlar.
Mahmut abiBiliyorsun ben kırmızı ışıgı görünce asla frene basmam geriden vites düşmeye başlarım.Çogu zamanda bu sayede ışıktan 2. vites ile geçiyorum.İşin ince noktası burası aslında.
Ahmet hocam senin aracın arkasından gidilmez Bizim burada sarı ışık yanınca geçmezsen dövüyorlar, kaldı ki sen yeşil yanana kadar baya bi geriden geliyon
At boşa ne benzin ne lpğ ne mazot Bu harika fotoğraf, Ghenadie Shatov tarafından çekilmiş. Fotoğraf, yolun hiç bitmeyeceğini düşündürüyor. Güneş, çekim açısı, mekan. Her şeyiyle etkileyici. Günün Fotoğrafı; Dağların ardında gizlenen güneşe, yolun sonunda ulaşabilecek miyiz?
boşa attınmı enjeksiyonlu yeni araçları daha fazla yakar kardeşim o karbüratörlü araçlar için geçerli enjensiyonluysa viteste in daha az yakar sizinki tabiki bir espiri
Anlık tüketim takibi olan araçlarda gaz verilmeden boşta mı viteste mi daha az yaktığı çek net görülür, anlık tüketim takibinin araçlara konmasıyla birlikte viteste daha az yaktı görülmekte.