0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hep anlatmaya çalıştığım fakat teknik terimleri bilmediğim için kendimi ifade edemediğim açıklama bu. nişanlımla devamlı tartışmasını yaparız. motor lastiklere değil lastikler motora yardım eder mantığını söylerim ama yokuş aşağı illa ki boş videzde sürmek isder arabayı. ben de söylenmeye başlarım makine injection'dır boşda giderkenkinden daha az yer benzini diye ama benim aldığım cevap 'sen çok bilin' olur. ayrıca stoplar da çabuk ısınır diye biliyorum belki de yanlış biliyorum
Yok yok sen doğru bilin Şaka bir tarafa doğru biliyorsunuz, nişanlınıza söyleyin foruma üye olsun, doğrusunu öğrensin.
Acaba sıralı sisteme dönsem yakıtım nasıl olur. 800 tl ödemeye değer mi?
Ferdi abi senin gibi bende çok yakıyordum. Lpgyi 2.64 den aldım parça parça toplamda 150tl ve 300km uzun yol(ortalama 100 km/h) 350km şehir içi = 650km / 150Tl = 23kuruş yaktı araç . Şaşırdım havanın değişimi çok etken . Tek nokta lgp var araçta (15/50/195 lastik jant , yere basık.)
LPG terkedildikten sonra muhakkak sübaplar yenilenmeli.
Abi ne diyon sen yaa? Zaten atiker sıralıyı sıfır taktırsan 900-1000 lira o neyin 800ü?
bugun kısa mesafe aurisimi kullanmam gerekti sırf meraktan soğuk motorla 1 km mesafede kaç litre yakacak diye bakayım dedim...14,9 litre ortalama ile yolu bitirdim dışarıda hava sıcaklığı 7derece gösteriyordu...neticede araç yakıt tüketimi araçdan ziyade yoğunluk kullanıcı ile bitiyor...
Benim de %90 kullandığım mesafe 1 - 1,5 km . Yakıt ortalamamda sizinki gibi. Nasip olupsa bi şehir dışında deneyecem. Tüketimden memnun olmassam LPG takacam.Çok kararsızım Yılda enfazla 8-9000 km yapıyorum .Aracın muayenesine 1.5 yıl var. BRC 1900 Tl + İşlettirmek + 1,5 yıllık muayene boşa gidecek