0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Servise gidin 5w-30 yağ koyuyorlar.Orjinal toyota kutusunda(5 litrelik kutular) 150 tl'ye koyuyorlar, anlayacağınız çok güzel yağlıyorlar:)Bu son bakımda 132 hp lik Auris'ime 10w-40 Mobil koydular, fiyatı biraz daha uygundu. 10bin bakımı bile 220 kağıt tutuyor:)5w-30 koyunca 280 tutuyor:)
Son kasa corolla ve Aurise servisler 10/40 mı koyuyor ? Yarı sentetik yağı yeni nesil motorlara doldurmalarının amacı nedir anlayamadım.Bence yanlış yapıyor servis.
teşekkürler,demekki kullanılabiliyor ama bana dizel için özel yağ yok denildi,demekki varmış,peki yeni yağ değişiminde dizel için özel bu yağlardan kullansam performans da değişiklik olurmu ki,corolla d-4d kullanıcıları siz hangi yağı kullanıyorsunuz,lütfen cevap verin,
TECRÜBELİ ÜYELERDEN YARDIM.PROFİL RESMİMDE DE GRÜLEN 200O MODEL VVT İ COROLLAM VAR VE ARACIN YAĞ CUBUGUNA GÖRE YAĞ SEVIYESİ MAX. İLE MİNUMUM SEVİYENİN TAM ORTASINDA GÖRÜLÜYOR. BU ARAÇLARIN KRONK SORUNU YAĞ YAKMA PROBLEMİ SEVİYEYEYE GÖRE BENDE MEVCUT. SORUM ŞU10-40 YAĞLAR MARKALARI FARKLI OLSA DA AYNI MI?VE BU PROBLEM İÇİN NE YAPMALIYIM HANGİ YAĞI KULLANMALIYIM.?