0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba benim soru kaynadı galiba
Selçuk Bey doğru söylüyor, tak LPG yi yağını suyunu koy devam et ercüment kardeş:)Allahın izniyle toyota bu araba hiçi bi şey olmaz...Saygılar...
Ercü taktırırsanız zaten daha çok gezersiniz En az 1.5 katı fazla gezme garantisi var. Bizzat yaşayan bir örnek var karşında
Dur tahmin edeyim satıp dizel corolla'mı ? auris'mi ?
Ben auris düşündüm bir dönem ama ev almak daha mantıklı geldi zze112 dediğin gibi fazlasıyla isteklere cevap veriyor
Bir yağ çubuğunda fazladan işaretler varsa normalde biri motor sıcakken diğeri soğukken kullanılır. Yalnız bazı modellerde sonradan koyulan işaretlerle ilgili bişeyler söylenmişti forumda. Neydi hatırlamıyorum .. O konuda güvenilir bilgi verecek bir arkadaşımız vardır mutlaka
evet ahmet hocam,ergün arkadaşımız bahsetmişti. yağ çubuklarında kalibrasyon yapmışlar ve çizgi değerlerini değiştirmişler. bu iki noktadan birisi mutlemelen fabrikasyon, diğeri ise serviste çakılan nokta. ama hangisine göre işlem yapılacak onu bilmiyorum.
Ercü senin bor yağdaki deterjan özelliğini zayıflatmış,yağ sapsarı motoru hiç temizlememiş .normalde biraz siyahlaşması lazımdı.
yok ona biz sarı deriz motor yağının kendi renginin birazcık koyulaşmışı.normalde koyu kahve olması lazım.içindeki deterjanın motordaki kiri toplaması lazımdı.neyse ben boru kötüleyeceğim sen müdafaa edeceksin,böyle gidecek.sonunda ya ben bor kullanıcam yada sen bırakacaksın,başka yolu yok.
arkadaşlar coralla dizel d4d nin yağ değişimi,yağ filtresi değişimi,mazot filtre değişimi ,hava filtresi değişimi servis ücreti ve normal değişim ücretleri hakkında bilgisi olan varmı
hepsi serviste değişirse 300 lira civarında dışarıda 200 lira ya yapılır. çünkü servisler 100 liraya yakın işçilik alıyor. ( motor yağı 5-30 olmak şartıyla) 10 40 yağ ile bakımı daha ucuza getirebilrisiniz.