0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bayağısını çıkarmış, o leke gibi duranlar vernik atması mı yoksa lekemi sadece.
Can sıkıcı bir durum, ben dayanamıyorum öyle göze batacak şeyler olunca arabada yaptırana kadar içim içimi yiyor. Sonradan özensiz bırakınca oluyor öyle vernik atması gibi sıkıntılar
Geçmiş olsun.Eğer imkanınız varsa meguiars m205 tarzı hafif bir polisaj yaptırabilirseniz makinayla, o kalan izler de gider.
Teşekkür ediyorum sağ olun, geçenlerde dikkatimi çekti servis kayıt fişlerine bakarken bir parça değişenimiz olmuştu ama ona ekstra boya da vurmuşlar bu parça boya koduna göre orjinal-boyalı olarak gelmiyor mu ? Ton farkı olmaması için mi yapılmış olabilir mi acaba ? Serviste bahsettiğiniz uygulama yapılıyor mu çünkü o zamandan beri daha bir parlak geliyor gözüme araba
Bagaj spoilerinden tutunda, kapı koruma bantlarına kadar hiçbir parça boyalı gelmez. Servise ayrıca ücret karşılığında boyanır. Sadece aracın orjinal donanımında olanlar boyalı gelir.
Tampondan bişey olmaz içinize sinmiyorsa boyatın bence, renk tutmadığı için ben sorunsuz kapıyı feda ettim boyattım, ama şuan son halini görünce iyimi boyatmışım diyorum
Zaten çamurluk değişirken boyanmış sizde sonradan boyatsanız aynı çamurluğu hiçbişey olmaz
Evet aynen öyle, servise parça boyasız olarak geliyor orda boyuyorlar, zaten faturayı gördüyseniz boyama ücretini ekliyorlar fiyatlandırma listesine