0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben aurisime h11 4300k taktirdim. Sonuc mukemmel. 200 liralik xenonlara bosuna para vermeyin. Cylone h11 6000k ile philps arasindaki farki deneme sansim oldu. Philips cok net. Cylone daha puslu gosteriyordu begenmedim philips taktim:) ebay dan 200 dolara satin aldim 10 gunde geldi. Singapur uzerinden bir firma gonderiyor. Dilerseniz daha detayli bilgi verebilirim. 6 Aydir surekli kullaniyorum bir problem yok.Birde merceksiz xenon far kullanmanizi onermiyorum. Mercekliye gore daha flu bir goruntu oluyor hemde karsidan gelenin gozunu cok aliyorİyi gunler dilerim
Merhabalar,2008 corollama serviste kıslara xenon taktırdım. Kısalar çok güçlü uzunlar zayıf kalıyor. sanki uzunu hiç yakmamışım gibi oluyor. uzunlarda taktırayım dedim derindere servis elektrik ustasına xenonun gecikerek aydınlatması selektör yaparken sıkıntı verir mi diye sordum. sorularıma verdiği cevaplardan pek tatmin olamadım. fazla bir bilgiye sahip olmadığını anladım. mesela xenonla bi-xenon arasındaki farkı açıklayamadı.1-uzunları xenon yaptırırsam hangi marka ve nasıl bir xenon taktırayım.2-uzunları xenon yaptırırsam selektör yapmakta ve karşıdan gelene sıkıntı verir mi? (okuduğum kadarıyla bu sorunlar yaşanıyormuş çözümü var mı?)3-Benim arabaya bi-xenon olur mu?
Ben aurisime h11 4300k taktirdim. Sonuc mukemmel. 200 liralik xenonlara bosuna para vermeyin.
auris aracınız kaç model acaba,makyajlı kasanında farları h11 mi diye soruyorum.
Aykut Bey Auris değil 2008 corolla confort aracım.