Ben aurisime h11 4300k taktirdim. Sonuc mukemmel. 200 liralik xenonlara bosuna para vermeyin. Cylone h11 6000k ile philps arasindaki farki deneme sansim oldu. Philips cok net. Cylone daha puslu gosteriyordu begenmedim philips taktim:) ebay dan 200 dolara satin aldim 10 gunde geldi. Singapur uzerinden bir firma gonderiyor. Dilerseniz daha detayli bilgi verebilirim. 6 Aydir surekli kullaniyorum bir problem yok.
Birde merceksiz xenon far kullanmanizi onermiyorum. Mercekliye gore daha flu bir goruntu oluyor hemde karsidan gelenin gozunu cok aliyor
İyi gunler dilerim
Ben aurisime h11 4300k taktirdim. Sonuc mukemmel. 200 liralik xenonlara bosuna para vermeyin. Cylone h11 6000k ile philps arasindaki farki deneme sansim oldu. Philips cok net. Cylone daha puslu gosteriyordu begenmedim philips taktim:) ebay dan 200 dolara satin aldim 10 gunde geldi. Singapur uzerinden bir firma gonderiyor. Dilerseniz daha detayli bilgi verebilirim. 6 Aydir surekli kullaniyorum bir problem yok.
Birde merceksiz xenon far kullanmanizi onermiyorum. Mercekliye gore daha flu bir goruntu oluyor hemde karsidan gelenin gozunu cok aliyor
İyi gunler dilerim
philips simdi photon diye bi sey cıkarmıs sizin taktıgınız philips photon mu sadece philips mi?
Bu konuyu cok arastirdim. Photon , philips patentiyle cikan bir urun. Philipsin musteri hizmetlerini aradiginizda photon markasinin philips garantisinde olmadigini soylediler. Bende bunun uzerine ebaydan philips h11 4300k xenon kiti siparis verdim. Kesinlikle tavsiye ederim. Benim taktigim philips
İyi gunler dilerim
anladım teşekkür ederim bende ankarada photonu 200'e philipsi 350 buldum philips almak istiyorum bakalım 300dende fazla vermek istemiyorum
Rica ederim. Turkiyede satilan philips xenonlar philips photon olarak geciyor. Eger gercek philips alirsaniz cok rahat edersiniz, problemsiz olarak senelerce kullanirsiniz. Turkiyede gercek philips xenon kitini 350 liraya alamazsiniz. İstanbulda 500-550tl ye bulabilirsiniz. İyi gunler dilerim
Renk olarak 4300k tavsiye ediyorum. Yagmurlu havalarda 6000k dan daha parlak gosteriyor.
360 buldum ankara balgatta orjinal
sakın şu sıralar toyota servislerinden orjinal toyota xenon kit adı altında satılan kitleri almayın. 1 ay içerisinde yanmama sorunu ile ilgili 3 kez servise gittim ve 3 kez kiti değiştirdiler. yarın 4. kez gideceğim çünkü yine yanmıyor. her servise gidip gelmem 100 km nerdeyse xenon kitin yarısı kadar benzin yaktım. yarın iade etmeyi düşünüyorum, yolda bırakır toyota xenon kiti. (not. kiti incelediğimde çin malı olduğunu gördüm, toyota için büyük hayalkırıklığı..

)
İyi gunler dilerim
auris aracınız kaç model acaba,makyajlı kasanında farları h11 mi diye soruyorum.
Merhabalar,
2008 corollama serviste kıslara xenon taktırdım. Kısalar çok güçlü uzunlar zayıf kalıyor. sanki uzunu hiç yakmamışım gibi oluyor. uzunlarda taktırayım dedim derindere servis elektrik ustasına xenonun gecikerek aydınlatması selektör yaparken sıkıntı verir mi diye sordum. sorularıma verdiği cevaplardan pek tatmin olamadım. fazla bir bilgiye sahip olmadığını anladım. mesela xenonla bi-xenon arasındaki farkı açıklayamadı.
1-uzunları xenon yaptırırsam hangi marka ve nasıl bir xenon taktırayım.
2-uzunları xenon yaptırırsam selektör yapmakta ve karşıdan gelene sıkıntı verir mi? (okuduğum kadarıyla bu sorunlar yaşanıyormuş çözümü var mı?)
3-Benim arabaya bi-xenon olur mu?
Merhabalar,
2008 corollama serviste kıslara xenon taktırdım. Kısalar çok güçlü uzunlar zayıf kalıyor. sanki uzunu hiç yakmamışım gibi oluyor. uzunlarda taktırayım dedim derindere servis elektrik ustasına xenonun gecikerek aydınlatması selektör yaparken sıkıntı verir mi diye sordum. sorularıma verdiği cevaplardan pek tatmin olamadım. fazla bir bilgiye sahip olmadığını anladım. mesela xenonla bi-xenon arasındaki farkı açıklayamadı.
1-uzunları xenon yaptırırsam hangi marka ve nasıl bir xenon taktırayım.
2-uzunları xenon yaptırırsam selektör yapmakta ve karşıdan gelene sıkıntı verir mi? (okuduğum kadarıyla bu sorunlar yaşanıyormuş çözümü var mı?)
3-Benim arabaya bi-xenon olur mu?
Mehmet abi aracınıza bi-xenon far katabilmeniz için farınızı açıp bi-xenon mercek katmalısınız buda baya bir işçilik ve emek istiyen birşey .
Uzunlara xenona gelince bence kesinlikle taktırmayın hem karşıdakilerin gözlerini alır hemde servis elemanında dediği gibi xenonlar geç yandığı için bu size sorun çıkarır bu gecikmede yaklaşık 20-25 sn dir .
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim kardeş
1350 tl fiyatı gayet uygunmuş. garantiside öyle uygunsa alacak arkadaşlar kaçırmasın derim. ben serviste 1800 tl taktırdım ama geri görüş kamerasıda işçilikte bu fiyata dahildi. üstelik aracıma kırmızı ışıkta arkadan çarptılar. kameranın görüntüsünün bozulduğunu sonradan fark ettim servis kamerayı ücretsiz değiştirdi. doğubanktan alınacaklarda bu garanti var mıdır? bilemem. önce bunu araştırmak lazım.
googlede esse grup diye aratınca sanırım türkiye ditiröbütörü orası cihazda çözemediğim bilgileri telefonla arayarak buradan çözdüm.
ben NECVOX DVA 9802HD 7 İNCH DOUBLE DIN NAVİGASYONLU MULTİMEDYA CİHAZI bu markayı kalitesi ve kullanışlılığından herkese öneririm.
navitech GRD-NX22TC marka Toyota Corolla için olan cihaz da var bu cihaza çok benziyor ama kalitesi nasıldır bilemem.
Ben aurisime h11 4300k taktirdim. Sonuc mukemmel. 200 liralik xenonlara bosuna para vermeyin.
KEsinlikle katılıyorum. Serviste taktırdığım 4300 xenonun sağ ampülü 2,5 sene sonra patladı, srviste değiştirmek istedim. 110 TL para istediler, yuh deyip çıktım 80 TL'ye 2 adet 8000k 2 adet ampül aldım . BU kadar rezalet bir aydınlatma olamaz. Yağmurda kesinlikle hiçbirşey göstermiyor, normal zamanda da yeşil ve sarı arası saçma bir renk oluşuyor yolda. Sİnir oldum ve bugün servisten 4300k ampül siparişi verdim 80TL'ye.
Taktıracak arkadaşlar kesinlikle 4300 den şaşmayın derim.
auris aracınız kaç model acaba,makyajlı kasanında farları h11 mi diye soruyorum.
mehmet bey mesaj arada kaynadı galiba.auris kaç modeldi.
Aykut Bey Auris değil 2008 corolla confort aracım.
Aykut Bey Auris değil 2008 corolla confort aracım.
benim hatam soyad belirtmedim mehmet erdoğan beye soruyu iletmiştim ama bilgi için teşekkür ederim.iyi forumlar.
İyi gunler dilerim
soruyu en iyisi tekrarlayayım.mehmet erdoğan bey aurisiniz kaç model? ampul tipi 2011 makyajlı kasa aurislerde de aynı h11 mi diye soruyorum.teşekkürler.
xenon taktıran kullanıcılar; farlarınızda buğulanma problemi yaşadınızmı?
merhaba, yeni kasa 2010 corolla elegance lara mercekli xenon far bulunuyormu? uyum sağlarmı? halen servislerde takılanlar sis ve yağmurda parlıyorlar ve net br görüş sağlayamıyorlar yorumlarınızı bekliyorum. selam ve saygılarımla