0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu land cruiser ne kadar yakar lpg de yada benzinde beyler ?
20-22 lt. arası benzin yakıyor bu araç Kerem abi...
satış pazarının arap ülkeleri olmasına şaşırmamak lazım
one ya.. okadar benzin adamın ocağına incir ağacı monte eder valla
Tabi ki... Mesela ben Antakya'dayım Araplar doğan şahin gibi biniyor Ettiği gibi dallanıp budaklanmaya da başlar Ve bu İstanbul trafiği de değil hani İstanbul'a sokarsan bu aracı 30'a yakın birşe olur...
bir benzinlikten 50 tl lil benzin alcan diğeri yakınsa yırttın, şehir dışıysa Land cruiserini iten bilgeye dönersin
Aman be abi bizim olmayıversin biz uzaktan izleriz gerçi bak sana bir önerim var... Benim bir kaç arkadaşım var araba manyakları yapamayacakları hiç birşe yok motor üzerin de.. Sen git bir tane motorsuz land cruiser al senin avensisi de getir motorları değiştirsinler olsun sana 2.0 land cruiser güzel güzel gezersin Geçenler de çok eski bir ford otosan pikap'a bmc'nin 1.8 dizel bir motorunu koymuşlar pikap önceden tüplü benzinli bir şeydi geçen gördüm nasıl acayibime gitti tam manyak bu çocuklar
Lc kasa ağırlığı ne acaba oğuz? 1400 kg den ağırsa eğer ki 2tona yakındır diye düşünüyorum d4 2000 cc motor bu kasada en az 15 lt yakar..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-model-yeni-kasa-passat-1-4-tsi-comfortline-82702216/detay?source=promotion_spvaKelepir sıfırı 90 bin olan Passat 60 bin
Zafer abi yazını yanlış okumadım farzederek düzeltmek istiyorum bu aracın sıfırı 65.500 lira...
Özür diliyorum. dsg ve dizel motor seçenekleri o fiyatlardaymış sitesinden baktım.