Gönderen Konu: Bagaj yükü tecrübesi  (Okunma sayısı 3881 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Ynt: Bagaj yükü tecrübesi
« Yanıtla #40 : Şubat 13, 2014, 00:27:59 »
Benim stepne de bodrumda duruyor. Arabada lastik tamir kiti ve sınırsız çekici hizmeti var. :)

Zaten stepne taşıyacak olsam lpgyi stepnenin yerine takarak stepneyi rahatsız etmez, lpg yi bagaja takardım.

Arka koltuk katlamayı çok sık kullandıgımdan o tanklar bana uygun degil.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Şubat 13, 2014, 00:27:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Şubat 13, 2014, 00:39:22 »
60 km ve üstü hızlarda giderken lastik gümlerse Allah göstermesin zaten bitmişsin demektir o aracın lastikten çok çekiciye ihtiyacı olur. hadi diyelimki araç çizgisinde ve yerçekimi kuralları dahilinde kaldı o jantı  elnizdeki o bijon anahtarı ile sökmenizde imkansıza yakın olacaktır. jant yamulacak aksler kırılacaktır. stepne bir işe yaramayacaktır.
 şehir içi kullanımlarda da zaten şehir içi olduğu için en az 3 tanıdığınız da da araba oldugu için lastik-lastikçi-stepne bulmak kolay olacaktır. stepne bir işe yaramayacaktır.
 sadece dağlık arazi taşlıklı sivri sivri bıçak gibi keskin taşların olduğu yerlere ziyarete gidiyorsanız lastik yarılır ve stepne lazım olur.
reno-dacia artık stepneyi opsiyonel sunuyor. en mantıklı işi yapıyor bence.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Şubat 13, 2014, 07:20:23 »
60 km ve üstü hızlarda giderken lastik gümlerse Allah göstermesin zaten bitmişsin demektir o aracın lastikten çok çekiciye ihtiyacı olur. hadi diyelimki araç çizgisinde ve yerçekimi kuralları dahilinde kaldı o jantı  elnizdeki o bijon anahtarı ile sökmenizde imkansıza yakın olacaktır. jant yamulacak aksler kırılacaktır. stepne bir işe yaramayacaktır.
 şehir içi kullanımlarda da zaten şehir içi olduğu için en az 3 tanıdığınız da da araba oldugu için lastik-lastikçi-stepne bulmak kolay olacaktır. stepne bir işe yaramayacaktır.
 sadece dağlık arazi taşlıklı sivri sivri bıçak gibi keskin taşların olduğu yerlere ziyarete gidiyorsanız lastik yarılır ve stepne lazım olur.

Bu dediginiz olay hiç başınıza geldimi?
Jantın hasarlanması olabilir ama aksa ne olabilir?
Bizim 100 Km ile giderken ön lastik patladı yol müsait idi frene basmadan ve manevra yapmadan durduk stepneyi takıp devam ettik.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Şubat 13, 2014, 08:37:38 »

Arif bey bunların hiçbiri olmaz korkmayın, bu dediğiniz eski tip şamrelli lastikler zamanında nispeten doğru olsada tubelless lastiklerde böyle birşey olmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyota aşktır...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '11
  • 17 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Şubat 13, 2014, 08:53:44 »
arif bey
dediklerinize katılmıyorum. kriko opsiyonel, stepne opsiyonel...v.s.
ülkemizde bu kadar vergi yükü varken binlerce liraya satın aldığımız araçlarımızda sırf üretici kazancını artırsın diye bir çok şeyi standart donanımdan çıkartıp opsiyonel olarak satanları kınıyorum. tüketici bir yerde bilinçlenecek.
biz almazsak aracları kime satacaklar. arz-talep diyorum başkada bir şey demiyorum
kızımın gümüşü
o bizim ailemizin bir ferdi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Şubat 14, 2014, 00:08:41 »
Allah hepimize saglikli yolculuklar nasip etsin.
benimkisi bi gorus sadece. illaki oyle olacak olmali diye degil. bana oyle geliyo yani.
El kadar yaris te bagaj var da bizmi kullanmiyoz yani.   :) :)
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.