0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ALLAH kimsenin başına vermesin diyelim öncelikle . Kazalı araçlara bakarken gözüme takıldı size şunu sormak istiyorum . Şimdi adam aracı sıfır almış kaza yapmış bayi den kaskosu varsa yenisini alabiliyor mu ? Bayi ilk sene bedava kasko yapıyor mu ?İlan bu fotoğraflara burdan bakabilirsiniz .http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-hasar-kayitsiz-pert-kayitsiz-servis-kayitsiz-kayitmayit-yok-147775395/detay
Bayinin önünde plakasız sıfır araca çarparsak ne olur peki?
çok büyük talihsizlik olmuş. aracı daha bayiden çıkarmadan kaskolamak mümkün müdür eğer banka kredisi kullanmadıysak ?
onlar sigortalıdır hacıı.. amacın ne senin ?
Eğer kimin çarptığı belli değilse sigortadan parasını alır plaza. Sonra sigorta o aracı ihaleyle satar onuda birileri alır o şekilde tekrar satışa sunulur. Yani plazaların kayıbı olmuyor, eğer ciddi anlamda sigorta yapılırsa.
ben kaç kez gördüysem hepsinde araç plakaları bayinin içinde takılıyor kesinlikle dışarı çıkartmıyorlar arabayı demek sebebi buymuş. konuyu okuyunca aklıma geldi sonuçta araca plaka takıldığında araç bayiden çıkmış oluyor ve kaydı size geçiyor. ayrıca plaka plazaya geldiğinde veya aracın plakasını emniyetten çıkarttığınızda haber verirseniz o anda kasko yapıyorlar ben öyle yapmıştım. Bayi konyada ben ise plakayı akşehirde almıştım. plakayı söyledim ona göre hallettiler. yani daha araç plazada iken kaskolanmış oldu.