0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün 54 ili kapsayan genelge yayınlandı.
dostlar bi firma ile anlaşıp topluca lastik alma fikrine nedersiniz? hem ücret konusunda da oldukca uygun olacağını düşünyorum?
Yakışır sana, hem Note3 ün parası çıkar
Bence iyi fikir. Ama iyi organize olmamız lazım.
bence imkansız değil üyeler arasından mutlaka bu işle meşkul olan br dostumuz vardır tüm üyeler oradan alırsa hepimiz için kazançlı olur diye düşünüyorum.
Abi benim 2 arkadaşımın babası lastikçi. Biraz büyük yerleri var. Ama ellerinde nerdeyse hiç kış lastiği kalmamış. Stok yapmak şart diyorlar.
İyi de haber/mesaj'da 3mm'nin altındakilere 77 lira ceza kesileceği yazıyor. İlla lastiğinizin kışlık olması gerekmiyor ki. Yazlık da olsa mevsimlik de olsa derinlik 3mm ve üzeri ise sorun yok diye anlıyorum ben.Yanlış mı anlamışım?
ilke site yönetimi ile bi görüş onay verirlerse bahsettiğin arkadaşların ebat ve markaya göre fiyat versinler (siteye özel) emnimki bir çok üyenin dikkatini çekecektir.
Şuan stokları kalmamış abi fabrikada nakliyesinde sıkıntılı. Lastik geldiğinde fiyat listesi alırım. Yönetimle konuşup yayınlarım.
iyi olur ilkecim:) şimdiden teşekkürler:)
Rica ederim abi. Cevremdeki lastik satan yerlerede sorarim eger varsa yazarim buraya.
İlke abim misyon adamısın vesselam Ne iş anlamadım, ehliyeti aldın alalı habire yönetmelik çıkıyor zam geliyor
Açıkçası bazı mevzuatlara göz atmakta fayda var. Kışın, o şartlara uygun lastik kullanmayı herhalde herkes ister, güvenlik ve rahatlık açısından. Ancak bunu belli alt yapı hazırlıkları sonrası ortaya koymak doğru olur. Ayrıca kış lastiği olduğu halde ya da yola tutunma konusunda hiç bir sorun yaşamayan araçlara, kimi şartlarda zincir takma zorunluluğu olması(tavsiye değil) çok bilimsel değil bence. Tabloya dikkat ederseniz, İzlanda, İsveç, Norveç gibi ülkelerde zincir müsade/tavsiye edilmekte. Kaynak:IRU Üye Dernekleri.
bugün kozyatagından teme bağlandım oradan da ümraniye çıkışını kullandım, trafik vardı, yol kenarında denetleme yapan ekip otosunun lastiklerine baktım yazlık lastikti peki bunlara cezayı kim kesecek