araç güzel ama bence bu kasaya 1.6 motor yetmez
İsmail bey aracı 45 bine bırakıyorduk.43 bin veren olmuştu abim kabul etmedi.Ama şimdi 43 bin verene vereceğim.A6 alacaktı abim.Q5 çıkınca vazgeçti,onu bekliyor..Artık hayırlısı..Radar cihazi gerçekte,kullanılmayan kara bir kutu olarak orada duruyor...Gerçi Burak'ada özelden söyledim.Gereksiz bir alet.Akıllı sürücü,radar nerde ne zaman bekler bunlar bilmelidir.
katılıyorum özcan abi

radar tabelasında yawaşlamana gerek yok esas radar yok ulaaa deip gaza bastığında virajjı dönerken sana merhaba dior

woswos yıkılıyor allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin ellerine sağlık araç böyle olur..isterse 100 ü geçmesin

kullanan zevk alıyorsa problem yok neticede 2 kanat takıp uçuş izni istemicek öle olsa spor serilere yönelebilirdi haksızmıyım ?
Abi şu radar cihazı gerçekten radarı görüp haber veriyormu.yok hani tamamen merak kullanacağımdan deyil.
playstationu nasıl oyniyorsun kardeşim onu merak ettim ben dvd oynatıcı bendede mevcutta
Sevgili Harun abicim;Playstation gücünü bağajdaki 220 voltuluk prizden alıyor.Ve arkadaki tv ile beraber kontaga bağlı.joyistikler de orta kol dayamadan çıkıp güzelce oyun oynanıyor.Hepsi bu kadar....
anladıma aco demekki arkaya priz yaptıracağız 220 voltluk :S kaçlık akü var sende ya yada nasıl priz çaktın oraya :S
Özcan abı maşallah Allah kaza bela vermesın.
wv demışken ben bunun 2000 fsı kapıştım kafa kafaya hatta geçtım adam delı oldu

sonra yol uzayınca tabı sonuç değişti
Kapışma ve hız gibi hikayeleri anlatmıyoruz. Site kuralları, lütfen....
Şu radar cihazını bi açsan Özcan bey? Kullanmıyosan bana gönder
su dvdler cok değiştiryor arabayı bende mı alsam acaba ?
kazasız belasız
valla istanbulda yaşıyor güvenlikli otoparkın veya kapalı otoparkın yoksa tavsiye etmem 10 gün içinde gümletiyorlar
Sevgili Harun;arabaya priz falan çakmadım .Aracın kendi orjinalinda olan bişey.Corollaların bagajında sol tarafındaki boşluk olan kısımda,Passatta cep var.Prizde onun içine saklanmış.Priz Dvd ve daha baska elektronik alet falan taktıracaksan akünün amperinide yükseltmen gerekiyor.yetersiz kalabiliyor akü..
Geçmiş olsun kardeş.Ne marka gümleyen lastikler.
araba hakketten çok iyi olmuş, arkadaki yazılar insanı güldürür.
allah kaza bela vermesin.. iyi günlerde kullanman dileğiyle.......
Teşekkür ediyorum arkadaşlar..Ferdi gümleyen demeyeyimde parçalanan lastikler Lassa markaydı.Ömrümce bu kadar kötü bir lastik görmedim.Nexen Winquart Sport ile değiştirdim.Problem yok.Memnunum.....Corollanınkileride Nexen ile değişebilirim...
Nexen kış lastikleri gerçekten çok güzel lastiktir.Üç aracımında da kullanıyorum.Ancak N2000 ve N3000 serileri yaramaz bilgin olsun.
Yazlıklar N3000.kötü yanı nedir Ferdi...Beni aydınlatırsan sevinirim...
N2000 kullandım beş para etmez.
Islak veya sıcak asvatta kesinlikle tutunmaz.
Aynı şikayetleri N3000 içinde olduğunu söylüyorlar yinede karar senin.