0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben başka bir ilginç yaklaşım ortaya koyayım izninizle; aracınız benzinli de olsa, hybrid de olsa, lpg 'li de olsa, dizelde olsa, hatta elektrikli ya da Cng vs de olsa, çok büyük ihtimalle kendisinin ve parçalarının lojistiği dizel yakıt ile yapılmıştır.
konu hortladı sanırım
selamlar auris 1,33 almak niyetindeyim..max 36-37 bin tl lik kapasitem...bu aracın hangi donanımı alınmalı bu paraya...bir de şehir içi ş. dışı yakıtları nedir..
Enes yaşın genç kardeşim daha önünde çok yol ve hayat var inşallah ama olayın maddi boyutu var.Onuda bırak yeni nesil dizeller en az bir benzin araç kadar sessiz turboya geçince de koltuğa yapıştıracak kadar güçlü.Yakın zaman 1,6 bir dizel araç kullanmanı tavsiye ederim .Fikirlerin değişecektir
Dogru. Fakat 10 bin TL fazla verip az km yaparak ekonomi sağlanamaz bence. Çok gezenler için elbette ki dizel üniteler ekonomik olur. Ben su anda hiç bir dizel motorun eşdeğer sayılabilecek bir benzinli motordan performansli olacagini düşünmüyorum. Zaten performans verileri de bunlari doğrular nitelikte.
Enes dolar alırsan dolar olarak bozdurursun,Euro alırsan Euro olarak bozdurursun
Benim bu konudaki düşüncem şudur. Şahsi olarak ben bir araca 3-4 yıldan fazla bineceğimi düşünmüyorum. 12 bin tl gibi bir fark var dizelle benzin arasında nerdeyse her firmada. 12 bin tl lik farkı ben yakıtla 4 yılda hiçbir türlü kapatamayacağım için lpg siz benzinliye devam Not: Üstteki cümleler babasının parasıyla arabaya bindiği için lpg kullanan mahzun bir öğrenciye aittir
Sıfır araç düşünülmesi durumunda da benzinli mi/dizel mi alınmalı diye Lpg tablosuna benzer bir tablo yapmıştık geçen yıl. Yeri gelmişken onu da ekleyeyim dedim.