0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...3.Farlarım ayarsızmış (Aracımın 30000 bakımı yapıldı Derindere 'de hiç bir sorunu yoktu.Sorduğumda TÜV dekilere niye öyle çıktı diye onların makineleri güya çok hassasmış.4.İlk yardım seti eksikmiş boyunluk yokmuş güya ( 2 tane yardım setinle gittim nolur nolmaz diye, bula bula boyunluğa taktılar o da yoktu)...
istanbul anadolu yakası imes te bulunan muayene istasyonunda far ayarı bozuk diye geri cıkardılar arabayı gece 4 ten beri orda sırada bekleyen sanki onlardı kavga ettik karakolluk olduk geride kalanlara allah sabır versin eger bir daha gidersem katil olurum
Far ayari onun isi olmamali. Muayenede tek bakmalari gereken nokta emisyon degerleri (ve dolayisiyla motorun saglikli calisir olmasi) olmalidir.Gerisi arac sahibinin bilecegi is.
far ayarı onun işi olmamalı mı trafikte sürüş güvenliğini direkt etkileyen unsurlardan biridir far ışıkları. tabi ki ilk bakılması gereken şeylerden biridir ve umarım hiçbir ayarsız farı geçirmezler tüv.den.
far ayarını yaptırıp neden gitmediniz ki?görevini doğru bir şekilde yapan insanları öldürmek mi gerekiyor sizce?
Barış Bey, size farlarınızdaki hatanın ne olduğu ve ayarının nasıl olması gerektiğini söylediler mi?