0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gökhan waallahi bende 3-4 ay oldu hiçbir polis durdurmadı bu film ne diye benim film aynalı ama siyah yani sen apartı bi film atarsan 120 ytllik maakbuzu verirler eline
İstanbuldaki arkadaşlar Beylikdüzündeki muayene istasyonuna gelsinler burda herşey eski usul işliyor Ben daha yeni yaptırdım muayeneyi.Burası halen karayollarına bağlıymış.
13.10.2008 günü sonu itibariyle, İstanbul' da hiç karayollarına bağlı muayene istasyonu kalmadığını duymuştum.Bu bilgiyi tekrar doğrulatıp bize tekrar bilgi verebilirseniz çok iyi olur. Kendi adıma size minnettar olurum.
13.10 tarihinden sonra ben de araç götürdüm beylikdüzünde muayeneye. hatta halen önünde kuyruk görüyorum açık demek ki.
yok ben abartı istemiyorum zaten en açığından çektirecemdebende bi sorun var nekadar ilgniç adam varsa mıknatıs gibi çekiyorum üstüme*polis çeviriyo emniyet kemerim takılı evraklar eksiksiz yangın tüpüme kadar her şeyim tamsoruya bak: sisleriniz neden yanıyor beyfendi *polis çeviriyo işime geç kalmışım soruya bak: kaç model bu ? bende yeni aldımda falan fişman 20 dk muhabbet *polis arkamdan anons yapıyo 06 hmb sağa çek buyrun memur beyihbar var bordo tempra.... ve daha bi sürüyani korkumu anlıyorsunuz umarım
avrupada yaşayanlar anlatsın diyecektim ama dayanamadım.orada tüv(buradaki gibi) denilen sistem var.araba alıp satarken tüv den geçmişse alıyorlar.Yakınsa tarihi çok düşünüyorlar.