0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Barış Bey, size farlarınızdaki hatanın ne olduğu ve ayarının nasıl olması gerektiğini söylediler mi?
...Geri vites lambalarından birisi ve sis farlarından da birisi yanmadığı halde sadece motor numarasının okunamamasından dolayı "hafif kusurlu" sayılarak muayene yapıldı. Şaşırdımm. DAha sıkı bir kontrol olacağını hesap ediyordum...
Geri vites lambalarından birisi ve sis farlarından da birisi yanmadığı halde sadece motor numarasının okunamamasından dolayı "hafif kusurlu" sayılarak muayene yapıldı. Şaşırdımm. DAha sıkı bir kontrol olacağını hesap ediyordum.
Beni en çok üzen şey bilip bilmeden yapılan yorumlardır (forumdan epey bir arkadaş beni bilir bilirden kastım nasıl araç kullandıgım konusunda )beni tanısaydınız kullandıgım arabanın ne kadar orjinal ve sevisten başka yerde yapılmadıgını bilirdiniz burdaki öfke yönetmeliğe değil uygulamayadır adamların arabadan anlamadıgı nı size garanti ederim neden biliyomusunuz siz orada çalışanları işemi alıyosunuz derseniz hayır ben işe almıyorum ama servisten aldıgım rot balans ve far ayar kagıdını gosterdigim kişinin ben anlamam bilgisayar öyle ölçüyor demesi benim iş sahibi birisi oldugumuda düşünürsek harcadıgım zamanın ne kadar degerli oldugunu (sizin zamanınız gibi mesela ) bilirdiniz ama siz benim insan öldüren bir cani oldugumu düşündünüz saygılar ; iyiki kamyonum yok ( anlayana )
bende yarın götüreceğim arabayı... ses sistemi oldugundan bagajda pek yer yok kabinden dolayı... acaba illede tutturup stepneyi görecem dermi ? birde 2 numara film var.. baska herşey tamam... inşallah bi sorun cıkmaz.