0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
neden yapılmasın zevk meselesi sonuçta güzel olmuş özellikle bagajdaki kabloların geçtiği yerler temiz iş olmuş düğmeyi bundan önceki aracımda yapmıstım düğme gerekiyor bazen hayırlı olsun iyi günlerde kullan
Elina sağlık Ben bu fotoları 1 ay önce gördüm [/quote. Nerde gördün yaptirali zaten 1 hafta olacak Mesaj Birleştirildi: Aralık 06, 2013, 21:25:33Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Aralık 06, 2013, 21:00:29kardeşim hayırlı olsunda cadence ye roadstar anfi olurmu beaa Ben ilk defa ses sistemi yaptirdigim için pek anlamıyorum ne tür bi anfi olurdu ?
kardeşim hayırlı olsunda cadence ye roadstar anfi olurmu beaa
Nerde gördün yaptirali zaten 1 hafta olacak
Face sağolsun yahu bende hatırlamıyorum ne zaman gördüğümü
Resmin faceye atılma tarihine bi. Daha bak istersen
hacı aldığın malzeme sadece bas+kabin+anfi midir?
Evet akıllı kutusu kablosu vs herşeyi içinde
iyi işçilik çıkmış sanırım kablolar hep aynı yerden geldi yan kapı bakalitlerinden. Eğer öyleyse ona el atmanı tavsiye ederim güç kablosuyla ses kablosu aynı yerden gelince ses yapar. Sesten kastım mesele seyir halindeyken teybin sesini kıs gaz verdikce kolonlardan ses gelir. Bunu engellemenin tek yoluda ayrı yerden götürmek. Bu yorumu amfinin bagajda oldugunu düşünerek yaptım amfi içerdeyse işler değişir
Güle güle kullanın güzel olmuş , işin estetiği tamamiyle işçiliğe yapan kişinin detaycılığına bağlı yanlız anfiyi koltuk yerine bass kutusuna sabitleyebilirdiniz koltuğu delmemek adına
Caner hayırlı olsun kardeşim motor kaputundan içeriye kabloyu nasıl aldınız delme vs oldumu birde ses nasıl hissettiriyormu bass'ı ben 38 cm lik ve mono amfi ile girmeyi düşünüyorum bu işe ufaktan başlamayı sevmiyorum 1 defa ufaktan başladım pişman oldum
Hayırlı olsun caner. Fazla açma gezerkende polis amcalar kızmasın.