0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence Toyota nın bu anlaşması benim gözümdeki güvenirliğini sarstı. "Ben bu işi yapamıyorum." demek gibi geldi. Yanlış mı?
Çok büyük yanlışınız var.Ama bunu harflerle anlatmak çok zor yinede bi deneyeyim.Toyota yılda yaklaşık 9 milyon araç satıyor.Bunun yaklaşık 900bini Avrupa satışları.Bununda yaklaşık 400 bini dizel motorlu.Dizel seçeneklerine bakarsak 1,41,62,02,2 dizel motorlar Avrupada var yada olacak.Dünya pazarına bakarsak vergi ve emisyon sistemi Avrupa kadar katı olan pazarda yok.Bu durumda sadece Avrupa pazarında diger dizel motorlar ile birlikte satışıda düşünürsek %50 1,6 dizel olsa ki bu çok yüksek bir oran 200bin yapar bunun için yatırım çok gereksiz.Toyota bence çok akıllı hamle yapmış.
dokunsal vites neymiş ya yeni teknolojik bişey mi? vites kolu tarih mi olacak yani?? var mı bilen
bence verso bu mekan tarzına yakın ya da daha bunu merkeze koyup geliştirse çok çok güzel olur düşüncesine sahibim
gösterge hiç hoş değil ya
Üstteki, fotoğrafta yer alan aracı mı kastediyorsunuz? Fotoğrafta göründüğünden çok daha çekici bu aracın içi bence Serdar, ışıklandırmadan, ürün kalitesine gerçekten çok hoş. Ama tabi zevkler tartışılmaz.
üsteki aracın iç mekan görüntüsünü daha geliştirilmesi klasik verso görüntüsünden farklı olmasını isterdim yeni motor ve yeni iç mekan gögüs olarak