0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de gecen hafta v kayişlarini (1.Direksiyon pompasi 2. Klima 3. Dinamo vs. zannediyorum) yeniledim işçilik dahil 100 lira ödedim. Fiyat nasil acaba :S
arkadaşlar merhabalar, öncelikle aranıza yeni katıldım herkese keyifli forumlar diliyorummaracımda yapılması gerekenler bulunmaktadır bunların tedariği ve sounsuzca yaptırabileceğim güvenilir bir yer konusunda yardımlarınızı rica ederim.bilgisi olanların fiyatlarınıda paylaşabilirler ise sevinirim.2000 model 190.000km'de 1.3 terra + lpg mevcutdireksiyon kutusundan yağ kaçırıyor tamir edilmesi gerekiyordireksiyon körükleri sağ-sol değişmesi gerekiyorkrank keçesi ön-arka değişmesi gerekiyoregzantrik keçesi değişmesi gerekiyorön viraj demir lastiği değişmesi gerekiyorZ rotlar değişmesi gerekiyorsağ direksiyon toz lastiği değişmesi gerekiyorArka amartisörler değişmesi gerekiyorbunların yanında standartyağyağ filtresihava-polen filtresişanzıman yağıkeçeleri servisten orjinalleri ilemi temin etmeliyim?istanbul içi hızlı ve güvenilir bir şekilde yaptırabileceğim fiyatı makul bir yer arıyorum aracımı günlük kullandığımdan bırakıp 1-2 gün kalması uygun olmuyor ctesi günü sabahtan akşama teslim edecek bir usta lazım bana.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 19, 2016, 19:47:43yardımcı olabiliecek kimseler yokmudur bana
Herkese merhaba, hayırlı ramazanlar1.4 benzinli aracımızda Castrol 10.40 yağ kullanıyoruz. Ancak yağı değiştirmek istiyoruz. Sizin kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz bir yağ var mı? Motul 6100 Synergie+ 10-40 yağ kullanan var mı ? Yağ yakan ve eski araçlar icin özellikle üretilmiş olması dikkatimi çekti.Son olarak bölge olarak yedek parça ( polen, yağ, hava filtreleri) bulma sorun olabiliyor. Sizin güvenerek aldığınız, kaliteli ürünler satan internet sitesi varsa yazarsanız sevinirim.