0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abooo bende ne eksik diyorum Giderimde, bi daha gelirim abi malum az yakıyor. Karayolları 3. bölge E71 kodlu yolunda 42 ila 300. kilometreleri arasında 2. kalite sıcak asfalt uygulanmış satıh üzerinde yaptım Valla o kadar detay bilmiyorum Ortalama hız 125 devir 2200 2300. mesafe 225 km. Otoyoldan İstanbul Bebek (25dk kadar şehir içi) - Düzce Merkez, merkezde de 25km sehir içi
Yasin bey bu sekilde....Insallah Mehmet Ali abi islerini hallet yeter ki herzaman kapımız açık inşallah
Bakalım şimdi bir hafta şehir içinde kullanalım ne olacak Sus len ağzından yel alsın bende öyle düşündüm ilk etapta Abi görüşelim diyeceğim ama arabasız geleyim bari ben malum rekor denemenizin üzerine ayıp olmasın Sami abi mantığıyla güzel sonuç Saolasın, açıkcası bende hala şaşkınlık içindeyim, gümrükten çıkaran arkadaşlar söylemişt 17 kuruş yakıyor uzun yolda diye ama tecrübe etmeden inanamamıştık Çok şükür o zaman Aynen Kardeşim tam ben ve pedere uygun araçmış yahu Bırah bi kere yanlışlıkla Emin abi sayesinde yaptın hunhar seni
senden bile az yakarim
258 kilometreyi 3,2 ortalamayla Maşallah.Sadece alkışlanır
Dediğim gibi bizimde ilk deneyimimiz aynı şaşkınlık bizde de var 50side sıkışık trafik diyebiliriz bir çok ışık ve dur kalk...Ercü ben arabalardan bahsediyorum he, sen tabi benden az yakarsın yarisle land cruiser bir olurmu
Su anki arabandan az yakamam kabul zayifim ne yabayim ben ne yapayim vucudumun sadece %6.2si yagmis sen dusun artik :-D
maşallah
bu neee yaaaaa fakir arabası...
Len sendeki yağda 30 numaradır su gibi akıcı gel abine sana yoğun ayarlihim gres gibi
Allah kaza bela vermesin , tek canımızı sıkan bu yakıt tüketimi olsun inşallah