0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Babam selam söylüyor abi
Abi bende babama gösteriyorum Şu parayı google chrome ile değiştirdim 300 tl yaptımda cebe para girsin
Ve aleyküm selam sende selamımızı iletirsin.İlkeSon bölümüne fransız kaldım.Ayrıntılı faturayı adrese yollarsın.
Boşver abi O değilde ben şimdi arabayı sana getirsem pasta cila için ben ne yapcam aceb
İlkeBiliyorsun boş zamandalarımda ben hobi gibi çalıştıgımdan sıkıntıya gelemem.Bu araba Pazartesi gecesinden beri bende mesela.Ama sahibinin arabaya ihtiyacı yoktu.Bide ön tamponu söküp alt işçilik birde sis farı kapakları ve alt ızgaranın pianoblack boyanması çok zamanımı aldı.Gelirsen bunlarıda unutma.
Ama metalcoat.... ama metalcoat!!!Renk'e nasıl bir derinlik veriyor aman Allahım!!Zaten arabanın rengide karabüyü diye geçiyor.Birde metalcoat arabaya bakmaya doyamıyorum. Kesinlikle büyülendim.Bu işe başlarken ürünleri uyguladıktan sonra siyah arabaya olan ön yargımın bitmesini beklerdim.Galiba bitmeyecek!!
Eline emeğine sağlık Ahmet Hocam,O kadar övmüşsün siyah arabayı sonrada yermişsin be hocam Benim araçta siyah, soğudum siz böyle deyince Nasiolun sitesine baktım zr53 en iyi 15-30 derece arasında oluyormuş, dediğiniz gibide su ile temas halinde hemen kürleniyormuş. Hava soğuk olunca demekki sizin nefesiniz ve elinizden dolayı oluşan nemlenme etki ediyor.
Ahmetciğim ellerine sağlık.
Vay vay vay abime bak Eline sağlık abi
Teşekkür ederim İlke.Şimdi ZR53 ve metalcoat'ın zamana karşı korumasını merak ediyorum.Sonuçta arkadaşımın arabası ve hemen hemen hergün görebilecegim.Bakalım ne kadar dayanabilecek.
Güzel olur abi. Abi 1 yol dayanan boya koruma veya cilalar varmi?
Elinize sağlık Ahmet Bey. ZR53'ün uygulanması için her halde en az 2 kişi lazım. Bayağı zahmetliymiş anlattığınıza göre.
İlkeAdamların anlattıgı yıkama sayıları yaklaşık 1 yıl kadar oluyor.
Aslında 2 kişilik iş degil. Sorunumuz kürlenme.O nedenle çok zorlandım. Ama hava soguk oldugu için mi bilmiyorum 20 derecenin üzerinde tekrar denemek lazım.