0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet arkadaşlar,Yorum alabilirmiyim?[attach=1][attach=2]
Ahmet bey hakikaten HELAL olsun. Acaba bu sistem ne kadara mal oldu size öğrenebilir miyiz?
Sistem 1200 Tl civarında,Lambanında yanması istenir ise, 150/200 Tl gibi ilave masrafı var.
Anladım, birde uyguladığınız araç 1,4 dizel mi? Son olarak kol biraz aşağıda duruyor gibi geldi, sürüş esnasında diziniz falan çarpıyor mu? Her hangi bir sıkıntı yaşatır mı? Çok soru sordum ama
Ahmet abi benim passata yapılabilirmi cc
Evet,Kol ve vag-com ile kodlama yeterli,Kol 250 Tl civarında idi galiba,
Sadece manuel sıkıntı olmayabilir. Bazı serilerde direksiyonun altındaki devre sistemine müdahale gerekiyor bi parça değişimi gerekiyor
@şenol CEBBAR (33919) arkadaşımızın 1.33 Corollası için sipariş verdiğimiz CC kolumuz nihayet geldi.Öncelikle satıcı çok sağlam, ama 55 günde geliyor.Montaj fotoğraflarınada bakalım hemen,Öncelikle Yeni Corollanın hava yastığını sökmek için aparat yapmıştım;[attach=1]İki yanda birde altta deliklerden bunu takarak itiriyoruz ve hava yastığımızın tırnakları yerinden çıkıyor;[attach=2]Sonrasında kapağı çıkartıp kolu yerine takıyoruz ve 2 vidasını takıyoruz; [attach=3]Bilgisayarda anlık verilerin durumunu kontrol ediyoruz sorun gözükmüyor;[attach=4] Hava yastıgımızıda yerine taktığımızda her şey bitiyor; [attach=5]Daha önceden de dediğim gibi, sistem sorunsuz çalışıyor. Ancak lambaları yanmıyor.Biraz uğraşılsa aslında başka bir yerde bi lamba yakılabilir. PIC ileprogram yazmak felan gerekir.Faydalı olması dileklerim ile.ahmet bey çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler eşliğinde cc bugün arabama monte ettim çalışıyor
Sıradaki çalışmamıž99 model T22 Avensis cruise control çalışması,Çok yakında.
sonuçlarınızı bekliyoruz Ahmet bey
1500 Tl ye yakın bir masrafı var.Sahibi biraz öteledi maalesef.
Ahmet bey kardeşim dükkandan enstantaneler adında hiç fotoğraf yayınlamıyorsunuz?
Bi ara vites padi montajına gelmek isteyen bir arkadaş var abi
abi ben gelebilsem konuya bir kaç foto atardık ama nasip ne zaman müsait olursan artık