0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim cevaplamam ne kadar doğru olur bilmiyorum ama ben takılabildiğini, ama pc den programlanması gerektiğini biliyorumkolu illa servisten almak gerekli mi bilmiyorum ama yabancı sitelere yada ender elektroniğe sorabilirsiniz
Kol tahmini 250 Tl felandır yan sanayii (Çin çakması)Kodlamasıda benden hediye olur.
İşin zor.Dedigim kolu kullanan çok arkadaşım var, şikayet duymadım.Ama aynı koldan mı bahsediyoruz? Bilmiyorum.O kadar modelli arabalara pek binemiyorum.
Kaan ender 850 tl istiyor kola . Artık servise yaptırmak daha mantıklı kalıyor . servis hız sabitleyici takmak istersem tam hatırlamıyorum ama sinyal veya silecek kolu da değişiyor dedi .
sinyal koluna aldılarsa jetta,leon,octavia gibi modellerle aynı kolu kullanıyordur büyük ihtimalmaşallah adamlar iyi fiyat çekmişler ACC olsaymış iyiydi
Selamlar hayırlı geceler Sayın Güve birihtimal temizinden bulursam eğer Carina E almayı planlıyorum.Buna hız sabitleyici takılabiliyor mu?Teşekürler
Yok artık dizele cc hemde orjinal kol?
+ CC lambası
CC lambası zaten dikkatimi çekti ilk bakışta Peki bu başarının sırrı nedir abi
KM gostergesini komple söküp, parcalayıp devreye yolu yaptım.Standby de lamba sönük yanıyor,RUN da ise parlak yanıyor.Önceki modellerde bu ayrım olmadıgından tek lamba vardı.Çözümü ışık şiddetinde bulduk.
Evet arkadaşlar,Yorum alabilirmiyim?
Evet arkadaşlar,Yorum alabilirmiyim?[attach=1][attach=2]