Gönderen Konu: Auris 1.33 life ile 400 km...  (Okunma sayısı 688 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • :)))
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür etti
Auris 1.33 life ile 400 km...
« : Kasım 10, 2013, 21:14:52 »
 Bugun memleketim olan Eskişehirden yola çıkarak Kütahya-Gediz-Uşak-İzmir yaparak evime gelmiş bulunuyorum.
 Aracımı dün almıştım şehir içi 60km kullanıp zaten memnun kalmıştım.Bugünde şehirdışı deneyimim oldu ve gercekten performansı yok diyen arkadaşlara bundan önce ne kullandıklarını sormak istiyorum.
 Araçta iki kişi full bagaj ve arka koltuk dolu . Hiç bir performans kaybı olmadan ve motor daha yeni olduğu için 120tl benzinle yolculuğumu tamamladım kapıdan kapıya.
 Araç çok sessiz , ara hızlanmaları kullandığınız vitese göre değişkenlik gösteriyor.Yokuş performansı bana göre başaralı güzergahımdaki bol virajlı ve inişli çıkışlı yollarda hiç bir problem yaşamadım.İç aksamları bana göre kaliteli.
 Araçtaki eksi bana göre ses sistemi ve şehir içinde 1.vitese geçerken kemikli olması ama bunları da dert etmedim:)
 Şuan için araç bana göre gayet başarılı ve alınası bir araç umarım fikirlerimin değişmesine yol açmaz.

Not:bu yorumları yaparken eski araçlarımla da kıyaslama yaptım.Merak edenler için eski araçlarım şahsıma ait olup kullandığım ;
2011 scirocco
2005 alfaromeo 156 selespeed
1993 3.20 ci
2003 147 1.6 distinctive
Ford focus ve megane 2
:)))

Toyota Club Türkiye

Auris 1.33 life ile 400 km...
« : Kasım 10, 2013, 21:14:52 »