0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bana voltaj kaynaklı bir durum gibi geldi. Aracı çalıştırdığınız an daha fazla voltaj çektiği için o an teyp göstergesi falan sönükleşir. Aletin voltaj koruma mekanizması yok ise bu durumlar oluyor.
Normal bir elektirik ustasına emanet mi etmeliyim yoksa servise gidip ütüleyim mi?
Bence aracın garantisi varken gösterin bir servise, garantiden bir şeyler yapılabilir.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için amaİşte asıl bu sorun biraz daha karmaşık.Aracı ikinci el aldık.Ve araç yağ değişimini dışarıda yaptırmış kişi.Geçen mail çektim.Düzce hizel toyotaya geri dönmediler.Bolu'da toyota servisi yok.O yüzden ne yapmalıyım tam bilemedim aslında.
Farklı USB stickler ile deneme yaptınız mı?
Motor kısmı garanti dışı bırakılır en fazla. Yani elektrik sistemine bir müdahale edilmediyse sorun olmaz.
1. USB belleğinizi takmadan, aracı çalıştırın ve sonrasında belleği takın. Sonuç ne olacak?2. USB bellek bozuk olabilir.3. USB belleğinizi FAT32 olarak formatlayarak deneyiniz, küçük bir ihtimal ancak belki bundandır.
Hım bunu öğrenmem iyi oldu.O zaman servis yolu göründü demek ki.Daha büyük masraf çıkmasından korkuyorum artık
:)merhaba benim araçtaki teypte flash bellek kullanıyordum sağolsun arkadaşlar iki kez kırdılar bende mini kart okuyucu ve telefonlarda kullanılan hafıza kartı aldım dediğiniz sorun başgösterdi teyp açıkken marşa basınca okumuyor reading yazıyor teybi kapatıp açınca normal çalışıyordu eski kullandığım flash belleği taktım sorun düzeldi
en güzeli servisi bu konuda ütülemek yağ dışarıda değişmiş olsa bile elektronik aksamın garantisine itiraz etme hakları olacağını zannetmem...