Gönderen Konu: Sahtecilikte doruğa ulaşmış bir sürücü  (Okunma sayısı 1115 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

Sahtecilikte doruğa ulaşmış bir sürücü
« : Ekim 22, 2013, 01:03:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Araç: Corolla
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Ynt: Sahtecilikte doruğa ulaşmış bir sürücü
« Yanıtla #1 : Ekim 22, 2013, 13:58:22 »
hep aklımda olan fikir :) uygular mıyım? hayır :)
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ekim 22, 2013, 20:38:57 »
hep aklımda olan fikir :) uygular mıyım? hayır :)
İtiraf etmeliyim ki benimde aklımdan geçen bir şeydi.Özellikle Ankara'da şehir içi kullanımda radarlar can sıkıyordu,ara sıra.
Yaptım mı? Elbette hayır.
İmkanım olsa yapar mıyım? Eh,kem küm,işte :D
Video'da ki vatandaş sanırım seyyar radar'a yakalanmış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 22, 2013, 20:42:07 »
En iyisi bir tane radar algılayıcı cihaz alacaksın :) Bunu plaka cihazını türkiyeye facebookta bir sayfa 650 tlye getiriyor
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ekim 22, 2013, 21:07:49 »
En iyisi bir tane radar algılayıcı cihaz alacaksın :) Bunu plaka cihazını türkiyeye facebookta bir sayfa 650 tlye getiriyor
İlke aşağıdaki fotoğrafta,direksiyonun sol tarafında,cam önünde küçük bir kutu var.Gördün mü?
İşte o kutu senin hep heves ettiğin,konusunu açtığın ve kilitlenmesine sebep olan radar tespit cihazı.
O cihaz Passat'ın eski sahibi tarafından takılmıştı.
Kaç defa kullandım tahmin et bakalım?

Alıntı
Alıntı yapılan: Ilke Arslan (19216) - Bugün, 21:16:27
Hiç sorma abi ya ehliyeti aldığımda ne yapacağımı düşünüyorum yakıt mı alayım ? Cezamı ödeyim ? Abi birde burada kimi yollara 70 sınırı koymuşlar yav bildiğin dümdüz yol

Sana bir fikir vereyim. Alıntı yaparken fotoğraf ya da videoları da beraber alma.Hem sayfa kalabalık oluyor hem de kotalı kullanan arkadaşların kotalarını harcamayalım ;)
Şimdi her düz yolun hıza müsait olduğu algısını kafandan sök at.Hız limitleri belirlenirken çevrede ki yaşam alanları da göz önünde bulundurulur.
Marifet 110-120 gitmek değil dikkatli ve güvenli bir şekilde araba kullanmak.Ne kadar hızlı kullanırsan o kadar cebine zarar.
Dediğim hususları aklından çıkarma.Avatarımda ki arkadaşımızı hız yüzünden kaybettik.Daha gencecik fidan gibi bir kardeşimizdi.Giderken bizi çok üzdü.
Aşağıdaki linki tıklamanı,bende 7 sayfa görünüyor sende kaç sayfa bilmem ama bütün sayfaları ve bütün mesajları okumanı istiyorum İlke

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=20948.100"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 22, 2013, 21:36:23 »
Konu ve mesajlar forum kurallarına aykırı olduğundan kilitlenmiştir.

Alıntı
2- Forumlarımızda hiçbir üyenin özgürlüğünü kısıtlayacak veya uygun olmayacak davranışlarda bulunmayacağınızı kabul etmiş oluyorsunuz. Ayrıca diğer forum kullanıcılarını bezdirici, huzursuz edici, korkutucu davranışlarda bulunmak; kanun dışı, zarar verici, tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak, siyasi içerikli propaganda yapmak, herhangi bir yasa dışı örgüt döküman/dökümanları yayınlamak ve/veya bu konuda herhangi bir açıklama yapmak, herhangi yasa dışı bir örgüt/kurum/kuruluş üyesi ya da sempatizanı olmak, Atatürk ilke ve inkilaplarını ve Türk milletini rencide edici/edebilecek unsurları, Anayasa’nın değişmez/değişmesi teklif edilemez madde/kelimeleri ile güvenceye alınmış konularını tartışmaya kalkmak; bu İletişim Platformu’nda yetkili bir kişi gibi davranmak; verilen hizmetleri, platform yöneticilerini, moderatörleri ve diğer forum kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek; bilerek ya da bilmeyerek herhangi bir ulusal ya da uluslararası kanunu, anlaşmaları, tüzükleri çiğnemek, trafik kurallarına aykırı eylemleri teşvik etmeye yönelik mesaj yazmak kesinlikle yasaktır.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"