0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Takipteyim
kararsız kaldım taksam mı takmasam mı diye birde hangi modelinden o da var
aynen ama o kadar taktıran var adam bmw ye wolkswagene takıyor ceza yemiyor
Ceza yiyecek olsa Amerikadan ithal olarak getirilen araçlar ceza yerdi. Şöyle canlı örnek vereyim Mercedes GL550 Amerikadan ithal edilmiş türk plakalı ve stop lambalarındaki sinyaller kırmızı (Tamamen orjinal). Normal şartlarda bant vs çekilse amacına uygun değil diye ceza kesebiliyor polis. Ancak bu araçlara birşey diyemiyor.Kaldı ki siz sadece sönük yakacaksınız ve sinyal verdiğiinizde görevini yerine getirecek bu sebepten ceza yazması pek mantıklı değil.
O zaman satalım toyotaları . wv yada Bmw alalım ceza yemiyormuş madem
Taktir gitsin bekir ben bu zamana kadar duymadım.
ben parklarıma turuncu ampul taktırdım 2 senedir sorunsuz geziyorum. muayenede de yönetmeliğe uygun renk değil diye hafif kusurlu geçtim.
Çok taktırmak istiyorum ama sinyalizasyonu bozar farları sarartır diyerek yanaşmıyorum. Elektrik aksama dokundurtmayı sevmiyorum.Ben parklara turuncu taktım park + sis özellikle akşama doğru güzel bir görüntü veriyor. Ama illa takacağım dersen vectradaki çok iyi.
Amerikalilarda avrupa park yaptiriyor
Ben iki senedir kullanıyorum gayet hoş mutevazi duruyor ve kimse de bana nie bununla geziyorsun diye ceza kesmedi.. Ama gecenin bir yarısı farları kapatıp amerikan parkları yakarsan ve alttan sisleri yakarsan yani kısacası artistlik yapcam dersen polis alıyor arkadaslar soketli yaparsanız 30 sn de iptal edip aktif edebilirsiniz. Muayeneye giderken o sekilde yaptım
Ne zaman taktığımı hatırlamıyorum gayet güzel dış görünüş sağlıyor özellikle karanlıkta. Muayenede de kalma gibi bir sorun çıkmadan geçiyor. Park modulleri ıkı tipti ben aldığım zaman bilmediğim için düşük olandan aldım. Gold olandan almanı tavsiye ederim gündüzde görünür.
Herkese merhabalar aracıma amerikan park modül uygulamak istiyorum bunun bir ceza sı var mı polisin ceza yazma gibi hakkı varmı bir kaç sitede okudum kimi var diyor kimi yok diyor kararsız kaldım
Tüvden geçmiyor bence cezasıda olmalı vatandaş farklı olmak uğruna bir şeyler yapıyor işte.Sinyalin amacı dikkat çekmek sağ veya sola dönmek ama amerikan park uygulandığında sinyaller ön taraftan yeterince fark edilemez hale geliyor. İlla yaptırcaksanız aşağıdaki videodaki gibi yaptırın. Opel Vectra B-Amerikan Park..MERTMOD