Gönderen Konu: Toyota Auris 2011 Continental yada Michnelin  (Okunma sayısı 1058 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Dilerim :)
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 32000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Toyota Auris 2011 Continental yada Michnelin
« : Ekim 20, 2013, 10:02:57 »
Merhaba arkadaşlar;

Aracımın üzerinde orjinal bridgestone var ve hala 20,000 km yapabilecek iyilikte.Ancak çok fazla ses aldığı için lastik değiştirmek istiyorum.2 lastik arasında kaldım. 1 tanesi Continental 5 yeni çıkan model. diğer opsiyonumda michnelin.Benim için olmazsa olmaz sessizlik.Sizden öneri yada kullanan kişilerin yorumlarını bekliyorum.

Continental için; Yeterli yumşaklıkta değil,ses alır gibi yorumlar aldım çevremden
Michnelin için;Çok sessiz güzel ancak 30,000 km bile dayanmaz,yanakları çatlar balon yapar elinde kalır dediler.

Şuan çok kararsızım.Lütfen aktif kullananlar yada kullanmış olanlardan yorum bekliyorum.

Not; Lastikler otobanda değil, Köy yolu ağırlıklı kullanılacak yani az zift kalın mıcırlı yol.

Şimdiden teşekürler.

Toyota Club Türkiye

Toyota Auris 2011 Continental yada Michnelin
« : Ekim 20, 2013, 10:02:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Auris 2011 Continental yada Michnelin
« Yanıtla #1 : Ekim 20, 2013, 10:56:12 »
Eğer sessizlik istiyorsanız michelin den başkası sizi tatmin etmez

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 20, 2013, 11:10:30 »
Abi notu okuduktan sonra 2 lastikte sizin icin hic iyi degil kanisina vardim. Ses olayina katlanarak bridgestone kullanmaya devam edin bence. Cunku sizin yola yumusak lastik gelmez.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 20, 2013, 12:45:14 »
Abi notu okuduktan sonra 2 lastikte sizin icin hic iyi degil kanisina vardim. Ses olayina katlanarak bridgestone kullanmaya devam edin bence. Cunku sizin yola yumusak lastik gelmez.

Bu yoruma katılıyorum. Sessizliğine diyecek yok ama köy yolları için michelin çok hassas bir lastik. Kış lastiklerim michein ve normalde yazlıktan kışlığı geçerken ses artması gerekirken bende azalma oluyor  :D fakat yanakları gerçekten dayanıksız, ufak bir sürtmede yırtılabiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 20, 2013, 15:04:00 »
Seçtiginiz her iki lastikte yumuşak ve sessiz lastiktir.Ben şu anda mıchelin primary 3 kullanıyorum ve oldukça memnunum.alırsanız alman üretimi sizi memnun edecektir.alman üretimi michelinlerin yanakları daha kuvvetli balon yapma ve aşınma riski daha az.tabiki bozuk yollarda arıza verma ihtimali dahada fazlalaşıyor onun için sizin kullanma şartlarınıza sert hamurlu brigestone daha elverişli hale geliyor.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 20, 2013, 22:16:32 »
Bende michelin primacy 3 kullanıyorum çok sessiz lastik. Çok memnunum. Michelin alacaksanız V sınıfı tercih ederseniz yanakları daha sağlam olur.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija: