Gönderen Konu: display monitorlerde modifikasyonla cd'den& USB'den DVD & TV izleme  (Okunma sayısı 1027 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • 20 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Dostlar;
Birkac yurtdisi form sitelerinde arastirmalar yaptim ancak gerek teknik bilgi gerek ingilizcemin yetersizliginden dolayi bicok konuda kararsiz yada bilgisiz kaldim.
Bu forumlardaki bilgi ve deneyimleri dilimize uyarlayarak kullanma sansimiz varmi?

Mesela toyotalardaki display monitorunuz Toyota Touch ise yukseltilerek Touch&Go yapilabilir giyor,
Yada display arkasindaki pinlere mudahale edilerek DVD yada mobil Tuner takilarak  TV ozelligi kullanilabilir gibi.
Yetkili servis bunyesinde calisan arkadaslarimiz varsa onlardanda bilgi almak isterim.
Ilgilenen olursa linkleri verebilirim.

saygilar / iyi calismalar..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • RoadChaser
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 17000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
Konuyu biraz açsanız ben bişi anlamadım ?
'13 Auris 1.4 D-4D M/M Advanced SkyPack-Beyaz
LG G2 Black 32GB with 4.4 KitKat
Junior Detailer

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • 20 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Konuyu biraz açsanız ben bişi anlamadım ?

Soyle soyleyeyim;
Benim aracim uzrinde gelen display monitor arastirmalarima gore touch, ancak bircok modelde touch&go ve touch&go plus monitorler var..
touch'larda bazi ayar ve apps yukleme modlari aktif degil.mesela flash bellek icin imza yukleyebilme, telefondaki internetinizi arac icinde kullanma, vs ozellikleri kullanabilecegim settings ayarlari yok. bazi sitelerde upgrade yapilip &go'ya cevrilebilir deniliyor.
ayrica
birinci resimdeki benim aracimda bulunan

ikinci resim touch&go