0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araç 1.0 3 silindir bir motor. 3 silindirler genelde gürültülü çalışır normaldir motor sesiniz. Gaza bastığınızda titremenin geçtiğini söylemişsiniz bu durumda kaldırırken debriyajı fazla çekip gazı az veriyorsunuz böyle yaptığınız için normal bunlar yavaş yavaş zamanla alışırsınız aracınıza.Camlar açıkken 70ten sonra her araç ses yapar buda çok normal birşey yani anormal yan göremedim.Lastik basınçlarını soğukken kontrol ediniz ki doğru değerlerde olsun ısınan hava genleşir bu yüzden yanılma olabilir akşam saatlerinde veya sabah saatlerinde kontrol edin. Ayrıca kontrol ettikten sonra azaldı demişsiniz o zaman sorun rot balans olabilri 20 tllik işi var. Frenlerle ilgili durum lastikleriniz ne marka bilmiyorum ama sert bir lastikse hafif sert fren yaptığınız anda ABS devreye girer ve demirle birşey kazıyormuş sesi ABS sesi korkmayın. Ayrıca ABSnin devreye girme sebeplerinden biride fren balatasıdır onu değiştirerek koalyca mutlu sona kavuşursunuz.Kazasız belasız cezasız kullanmanız dileklerimle
Cevaplarınız için çok teşekkürler,fakat motor sesini benim verdiğim örnek yüzünden yanlış anladınız,cam otomatiklerinin motorundan bahsetmiştim,ama cidden motor arabanın motorunun sesli olduğu aklıma gelmemişti,sormayı unutmuşum,onu da aradan çıkartmış oldunuz