Gönderen Konu: 2007 toyota carollaların fren problemi??????  (Okunma sayısı 1014 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
2007 toyota carollaların fren problemi??????
« : Ağustos 30, 2008, 21:29:37 »
Merhaba, ben eski bir toyota kullanicisiyim. ilk toyotom 2000 modeldi. İlk toyotomdan da cok memnundum. Bunun üzerine arabami degistirdigimde, ikinci arabami da 2007 model toyota corolla olarak aldim. Ancak hayal kirikligina ugradim.  Araba 40 bin km deydi ve düzenli olarak servise götürüyordum ve bir gün kaza yaptım. Gariptir ki kaza nedenimi durmamak olarak gösterdiler. HAlbuki, ben frenlere bastim ama tam calismadi. Yeni toyota corollaların fren balatalarinda bir  problem oldugunu dusunuyorum. Sakin benim yeni sofor oldugumu dusunmeyin. Cünkü E. sinifi soforum. 8 yildir kamyonla şehirler arasi tasimacilik yapmaktayim. Sürekli yollarda oldugum icin araclarin durma mesafesini, takip mesafesini, motor problemlerini iyi bilirim. İlk kazami bu araba ile yaptim. 8 yildir hic kaza yapmadim. Ama bu arabanin duramamasindan dolayi kaza yaptim.

Yetkili servise goturdugumde ne dediler dersiniz? Bu yeni toyota corallarin fren balatalarinda bulunan eksiklik nedeniyle Joponya' dan butun balatalarin toplatildigini, ellerinde balata olmadigini soylediler. Sonrada arka fren balatarini baska arabadan degistirip taktilar. Bu cok garip degil mi? ben sürekli bu arabayi bakima goturdum. bana hic bir sekilde bu arabanin fren balatalarinda problem oldugunu   soylemediler. Sonra bu kaza oldu. fren balatalarinda problem oldugu belirtildi.

Bugünlerde gene hafif maddi hasarlı bir kaza yaptım. gene frenlerin tutmadığına inanıyorum çünkü arabamla rampadaydim ve frene bastığım halde duramadım. bu olaylardan sonra artık toyotadan sıkıldım. Artik bu arabadan bir an once kurtulmayi dusunuyorum. Toyotayi da kimseye tavsiye etmem

Toyota Club Türkiye

2007 toyota carollaların fren problemi??????
« : Ağustos 30, 2008, 21:29:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Ynt: 2007 toyota carollaların fren problemi??????
« Yanıtla #1 : Eylül 01, 2008, 16:27:19 »
Aksine bende herkese tavsiye ediyorum  8-)  ::)  :P :D
96 corolla xei