0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tekin bey tafsiyeleriniz ve onerileriniz icin tesekkurler ama araci hep sehir ici merter vatan cd o aralarda kullaniyorum her hava sartlarinda ses mevcut inanin ayni yolda corsa kullandim giram ses yok sasirdim yarisciler dikkat ederseler cok rahat sesi duyacaklardir ama yeni kasa olanlar
Siz vizilti diyosunuz benimki sanki cam aralik kalmis oyle ses geliyor ve 80 km hiZda basliyorr servis buna normal diyor utanmadan
Rüzgar sesi dikkatimi çekmedi fakat malesef cvt kaynaklı diye tahmin ettiğim motor sesi mevcut, benzinli bir araca göre biraz gürültülü diyebilirim.
3 ay once toyota z.burnu derındereden yarıs cool otomatık modelını aldım pesın paraya aracı kullanmaya basladıgımda 80km ve ust hızlarda arac ıcıne aşırı ruzgar sesi aldıgını farkettım aldıgım bayının servısıne gıttım derdımı anlattım aracı testte soktular evet arac ıcı aşırı derecede ruzgar sesı vardendı bende bunun cozulmesını ıstedım ve 3ayda 4 kez servıse gıttım ama sonuc aynı bana aracın karakterıstlık ozellıgı oldugunu soyledıler ve bısey yapamayacaklarını soyledıler en acısıda servıs mudurunun bana cozum olarak yolda gıderken muzıgın sesını acmamı soyledı suan ben madur durumdayım aracımdanda sogudum toyota alacaklar bıdaha dusunsunler derım...YETKILILERDEN CEVAP BEKLIYORUM