0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Makyajlı kasa 6 Cd değiştirici,yol bilgisayarı gösterge tablosuna entegre aynalarda dönüş sinyali..Bunlar makyajlı kasanın farklılıkları 1.5 sene oldu aracı satalı bu kadar aklıma geldi..
Naçizane tavsiyem donanımdan çok araç temizliğine bakın hangisi daha temizse onu alın hepside konforlu araçlardır.O standarttaki araçlarda ben olsam temizliğe bakarım..Executive elagantta ,düz eleganta göre deri ısıtmalı koltuk ve Sunroof ayrıca 17 inç jant farkı var..
Merhaba,98 Carinamı arkadaşıma sattım.Avensis aramaktayım (35.000 TL civarı)bu fiyata t250 serisi alabiliyorum galiba,T250 serisi ikinci jenerasyonmuş (2003-2009) diye öğrendim.2006 da (dış görünüm, koltuk döşemeleri vb) ek yeni özellikler eklenmiş veya değiştirilmiş,Ancak modellerin (elegance, executive elgance, premium...) farklarını bir türlü bulamadım.Sonuç olarak 2006 üstü bir model (Farklarını öğrenmeyi umuyorum) almaya düşünüyorum.
Şu anki aracınız Golf 6 galiba.Avensis ile kıyaslayınca konfor ve ses yalıtımı açısından değerlendirmeniz nasıl olur?
Ancak modellerin (elegance, executive elgance, premium...) farklarını bir türlü bulamadım.Sonuç olarak 2006 üstü bir model (Farklarını öğrenmeyi umuyorum) almaya düşünüyorum.
Hatchback araçlar genelde gözüme hoş gelmiyor ama Golf serisi bu konuda istisna.Bende Avensis ten önce Golf 5 vardı ve gerek kalite gerekse işçilik açısından rahatlıkla Avensis e kafa tutabilir.Ama yalıtım olarak belki aynı düzeydeydi konfor ise Avensis te biraz daha iyi.Mesela kasislerde daha az zıplıyor.Ben aldığım aracın hep konforlu ve sessiz olmasını bekliyorum.Golf 6 ilerleyen zaman için aklımda olduğundan sormak istedim.Volkswagen fanatikliği filan derler hep ama ben bu araçların kalitesine laf edemem.Daha sessiz daha kaliteli ve daha şık araçları var.
2008- 2009 model 1.6 elegant alın sizi tatmin eder bu modelde 1.6 motorlarda linea, comfort, elegant var diğerleri 2000 motor, 2000 motor d4 lpg isterseniz takdıramazsınız takdırsanız da sürekli sorunlarla uğraşırsınız 1.6 avensis elegant alın pişman olmazsınız.
Aynen bende çok araştırmıştım hatta aldıktan sonrada araştırıp burada konusunu açmıştım ama pek birşey çıkmadı http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=53455.0
Konuyu açmadan önce sizin yazıyı okumuştum.Ancak ben otomatik aradığım ve LPG uyumsuzluğundan dolayı sadece 1.8 alabiliyorum galiba,
Birkaç sene kullanayım size satarım Golf'ü
Bilgilendirme için teşekkürler.özellikle LPG bilgilendirmesi son derece yararlı oldu.Otomatik aradığım için 1.6 olmuyor,ilanlarda 1.8 ve 2.0 lar var.1.8 ELEGANT HAKKINDA BİLGİNİZ VAR MI?
VVTI motorlar için lpg sıkıntısı yok sadece d4 motorlar için sıkıntı var oda 2000 motorlarda var zaten VVTI sa motoru sıkıntı yaratmaz
Ben sizi yanlış anlamışım demek ki, özür,,,VVTI olan 2000 motorlara bakmaya devam o zaman,Teşekkürler.
hayır 1.8 ler wtı motor 2.0 d4 doğru anlamışsınız