Gönderen Konu: ACIL YARDIM  (Okunma sayısı 1333 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
ACIL YARDIM
« : Ağustos 22, 2008, 08:40:46 »
MERHABA ARKADAŞALAR BENDE 2000 MODEL COROLLA 1.6 TERRA AC SPC VAR. YAKIT GÖSTERGESİ ARABANIN KONTAGINI KAPATTIGIM HALDE AYNI YERDE TAKILI KALDI. ( BAZI MODELLERDE ÖYLEYMİŞ AMA BENİM Kİ DAHA ÖNCEDEN AŞAGI KADAR İNİYOR DU ) ARABADAKİ BENZİN BİTTİĞİNDE YADA AZ KALDIGINDA SNYAL LAMBASI YANAR MI ? YANMAZ MI ? ŞİMDİDEN COKKKK TEŞEKKÜR EDERİM ( ARAÇIM TÜPLÜ ) İYİ GÜNLER

Toyota Club Türkiye

ACIL YARDIM
« : Ağustos 22, 2008, 08:40:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: ACIL YARDIM
« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2008, 09:24:26 »
savaş bey öncelikle büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir ve hoş karşılanmaz.
ayrıca birara bizdede benzin ibresi sürekli çalışan corolla vardı.söndürünce ışık yanmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #2 : Ağustos 22, 2008, 09:50:07 »
kusura bakmayın öncelikle büyük harfle yazıdım için aam benim sorumun tam cvb bu degildi konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımlarını esirgemesin  :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 22, 2008, 20:39:10 »
bence biraz benzin al, göstergenin yükselip yükselmediğine bak, toyotalarda genelde kontak kapalı olsada ibre depodaki benzin mikrarını gösterir. Bu bir arıza değildir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 23, 2008, 00:47:31 »
2000 model Luna Special vardı bir ara bende, o da aynısını yapıyordu. Aslında tamamen inmesi daha iyi de arıza değil neticede.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 23, 2008, 01:48:56 »
MERHABA ARKADAŞALAR BENDE 2000 MODEL COROLLA 1.6 TERRA AC SPC VAR. YAKIT GÖSTERGESİ ARABANIN KONTAGINI KAPATTIGIM HALDE AYNI YERDE TAKILI KALDI. ( BAZI MODELLERDE ÖYLEYMİŞ AMA BENİM Kİ DAHA ÖNCEDEN AŞAGI KADAR İNİYOR DU ) ARABADAKİ BENZİN BİTTİĞİNDE YADA AZ KALDIGINDA SNYAL LAMBASI YANAR MI ? YANMAZ MI ? ŞİMDİDEN COKKKK TEŞEKKÜR EDERİM ( ARAÇIM TÜPLÜ ) İYİ GÜNLER

Normal. Baska turlusu de mi vardi?
Fe... :-)