0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abdullah beyin dedigi makyajli kasasi.sizin aldiginiz fiyat normal.boya varsa pahalida denebilir
52-53bin çok pahalı değilmi? Ben geçen 2.5 hafta önce aldım (iyiki 9.5 hafta omamış )) ilk uzun sürüşümü bugün yaptım çok konforlu bir araç ama eski aracımdaki basınca deli gibi arkaya itme olmuyor bunda ağır geliyor ışıklarda kalkarken bile çok çok hızlı gitmiyor ama hızını aldımı çok iyi gidiyor... Eski aracım Ferrari falan değildi 1323 motor 850 kg kasa ağırlığı olan bir araçtı Kaçamı aldım aldığım yerde bulunan en pahalı avensisi aldım 42.500 TL DOD Aydın, Toyotanın kendi yerinde 39000 tl ye 2010 model LPG lisi mevcuttu benim aldığım 2011 model elegant extra olanı 60000 km de.Fiyat konusunda bilginiz olsun istedim.. İstanbulda pahalı demekki
Merak ettiğim bir şey daha bazı avensis resimlerinde farlarda yanan ışık beyaz çizgili gibi kimiside sarı gibi ve bu farlar zenon şeklinde beyazmı yoksa sarımı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-xchange-by-toyota-yenimahalle-sb-2012-avensis-1.6-makyajli-134632450/detay/52.000 ne aldım lpg taktırmam lazım yoksa benzinle çekilmez.Araco bosch servise götürüp baktırdım her iyi hoş da araç 132 beygir deniliyor ama 110 beygir çıkmış sıfır arabada olsa öyle çıkardı dedi adam. Ben alakasını kuramadım. Varmı bilen bu konuları.birde plaka değiştireceğim yolu nasıl bunun?