Gönderen Konu: Benim Toyotam, Sizlere Ömür :((  (Okunma sayısı 13856 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '17
Ynt: Benim Toyotam, Sizlere Ömür :((
« Yanıtla #60 : Ağustos 31, 2008, 01:05:53 »
geçmiş olsun sizlerede osman bey, kazadan yara almamanız sevindirici, bende 2 ay önce corsa marka arabamla şehir içerisinde kaza yaptım, karşı şeritten gelen bir sürücü şeridime geçerek aracıma önden çarptı, raporda bütün kusur onun du, aracım pert oldu, kaskom liberty sigortadan dı, 3 hafta içerisinde paramı hesabıma yatırdılar, 1 haftada kiralık sıfır marka bir araç tahsis ettiler, neyseki onlardan aldığım para ile yeni 2000 otomatik corollama sahip olduk

İsmail abi çok geçmiş olsun Allah korumus, yaklasık 3 ay once bende aurıs marka aracımla takla attım arac perte cıktı ıcınde 5 kısıydık hıc bırımızın burnu bıle kanamadı Allah korudu... Arac ak sıgortadan sıgortalıydı... once bı tamır etmeye kalktılar 18.500 mılyarlık hasarı, sonra dılekce verdık zorladık perte cıkardık sonra evraklar da sorun cıkardılar her seyı hallettık kredı parasını fılan odedıler, evraklar ıstanbula gıttı son 10 mılyarlık odeme yapıcaklar polıs memuru tutanaga 08:35 (dogru kaza saatı) yazmıs, alkol raporuna 14:55 yazmıs sıgorta bu yuzden odememızı yapmadı gıttım trafıkten ugrastım ettım saatı duzelttırdım  aslı gıbıdır onayı fılan her seysı tam evraklar tekrar yollandı yaklasık 10 gun once, sımdı olay yerı ınceleme yapıcaklarmıs parayı odememek ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar tam 3 ay gectı ben kaza yapalı ve hala paramı alamadım... Bu ısın sonu da buyuk ıhtımal mahkemeye kadar gıdecek gıbı...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ağustos 31, 2008, 01:05:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ağustos 31, 2008, 02:24:07 »
İsmail abi çok geçmiş olsun.Allah beterinden sakınsın.şimdilik daha fazla birşey söyliyemiyeceğim.çok geçmiş olsun...
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #62 : Ağustos 31, 2008, 15:17:51 »
Teşekkürler arkadaşlar saolun. Osman ve Harun bey kardeşim sizlerede çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

Çocuk araç ko9ltuğu konusunda herkes sıkıntılı 300-500 ytl arası para verip alıyoruz oturtamıyoruz diyo herkes. 6 yaşına yeni girmişti büyük oğlum. Şimdi anladı onun kıymetini. O yaşta anlayabildi. Yeni araç alırsak bana koltuk al dedi. Kardeşi pusetteydi. On bi şey olmadığını görünce akıllandı sanırım. İnşallah Allah nasip ederde yeni bi arç alırsak umarım koltuğu bana boşuna aldırmamış olur.

Osman bey Ak öyle uyduruk bi sigortada değil aslında. Benimki Güneş Sigorta ydı. İşini aslında bitirecek olan acentenmiş. Acentem saolsun burdan kendine de teşekkür ediyorum Rize güneş sigorta bayii Aydın abim her işimi gördü. Ben kaza anında önce onu aradım. Sonra sigortanın kaza ihbar hattını aradım. O günde aksilik bilgisayrlarda filan bi sorun varmış Dosyama ulaşamıyolardı. Aydın bey her işimi gördü. Kaza yerine çekici geldi, taksi geldi beni almak için filan. Sonra pert olan araçlara gidileceği yere kadar ulaşım imkanı sağlanıyormuş. 1 günlük kiralık araç verdiler. Samsundan Trabzona onla geldik.

Burda Trabzonda Güneş in Bölge müdürlüğü var. Oraya gittim. Orda çok hoş ve tatlı bi karşılama yaşadım. Çok iyi ilgilendiler. Oğlumda yanımdaydı. Adam onu görünce kendininde varmış aynı yaşta yelkenleri indirdi suya diyebilirim. Ne olacak ne alacağız ne edeceğiz neler yapılması gerekiyor hepsi hakkında bilgilendirdi. Benim 6.100 ytl kredi borcum kalmıştı. Arkadaştan borç aldım 1 aylığına. Banka borcunu kapattım. Sonra verdikleri yazıyı notere tastiklettim. Sigortadan bi kaç kişiye vekalet verip aracı devrettim. Aracın satışı yapılsın diye. Plaklar samsunda kaldı. Onları istedim. pazartesi onlarda gelince rehin kaldırma yazısı ile trafiğe teslim edip aracı trafikten çekme yazısını alıp sigortaya vereceğim. Sonra paramın gelmesini beklicem artık. Bölge müdürlüğünden Levent beye de sonsuz teşekkürler. Aracın ödemesinde en üst kademede onay veren biri ile görüştü. Aracımın o kişi o kadar etmeyeceğini filan söylesede eder filan deyip işi bağladı. Yanımda yaptı. 28.000 ytl alacağız dedi. "Hadi sıkma artık canını sen bu oğlana iyi bak yeter dedi" saolsun.

Size tevsiyem araç alacaksanız ya paranızı biriktirip yada birilerinden borç alıp araç alın. Banka kredisi işine girmeyin. Alırken 200-300 ytl dosya masrafı filan yanında bide borcunu kapatıyom diye komisyon alıyolar. Artı rehin kaldırma filan 36 ytl noterden. Bide benim gibi pert ise 45 ytl ye devekalet veriyosun sigortaya her şey masraf. Bide vesikalık çektirdim acele fotokopi filan kabul etmiyolar 10 lirada o. Öde babam öde. Bir sürü sıkıntı. Bu işler sabah 9 da başladım. Akşam 4 de ancak bitti. Anandan emdiğin sütü burnundan getiriyolar.

Tekrar hepinize teşekkürler. Allah kimsenin başına vermesin. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #63 : Eylül 01, 2008, 00:21:19 »
ben bu mesajı neden daha önce görmedim yahu  :( ismail kardeşim geçmiş olsun alah kormuş gerçekten çok üzüldüm inan allah bir daha göstermesin allah korumuş sizi tekrar bol bol geçmiş olsun allah bir daha göstermesin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #64 : Eylül 01, 2008, 00:47:28 »
Çok büyük geçmiş olsun İsmail Bey. Araba yine alınır önemli olan can sağlığı. Acil şifalar diliyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: '13
  • 28 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Eylül 01, 2008, 13:07:35 »
Geçmiş olsun cana gelmesin yeter ki.
Toyocuk :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.orenormanurunleri.com
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #66 : Eylül 01, 2008, 13:36:54 »
İsmail bey büyük geçmiş olsun,gerçekten ciddi bir kaza..Allah acil şifa versin,bir an önce iyileşirler umarım..
Bi Resim Koyamadım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Eylül 01, 2008, 15:43:50 »
İsmail abi büyük geçmiş olsun bayadır foruma uğrayamamıştım bugün girdim resimleri gördüm olayı okudum çok üzüldüm Allah acil şifa versin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #68 : Eylül 01, 2008, 18:03:15 »
abicim çok geçmiş olsun ne diyecegimi bilemiyorum allh acil şifalar versin inan bi baba olarak yazdıklarını okurken gözlerim yaşardı allah bi daha göstermesin
2001 avensis 1,8 - 1998 carina e 2,0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #69 : Eylül 05, 2008, 18:38:03 »
geçmiş olsun allah acil şifalar versin ailenize

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • bn
« Yanıtla #70 : Eylül 05, 2008, 20:09:41 »
geçmiş olsun abi allah korumuş ailenize ve size acil şifalar dilerim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #71 : Eylül 06, 2008, 01:48:08 »
İsmail bey konuyu henüz gördüm biraz geç olsada şok oldum. Allah korumuş hepinizi. Çok çok geçmiş olsun hepinize. Böyle bir olayın bir daha başınıza, hiç birimizin başına gelmemesi dileklerimle Allah beterinden korusun...
99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
« Yanıtla #72 : Eylül 06, 2008, 02:22:57 »
İsmail Bey, Büyük geçmiş olsun! Üzüntümü tarif bile edemem. Ama araba için üzülmeye inanın değmez. Yeniden daha daha iyilerine sahip olabilirsiniz bugün veya yarın, ama cana gelen bir hasar asla yerine gelmez. Allah beterinden saklasın, verilmiş sadakanız varmış. Bir kurban kestirin bence... Size, Eşinize, Berata ve minik oğlunuza büyük geçmişler olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Eylül 06, 2008, 23:34:14 »
İsmail Bey;

Çok büyük geçmişler olsun , umarım hem eşiniz hemde yavrunuz şimdi iyidirler. Bu tür kazalardan sonra fiziksel hasarlar iyileşiyor ama ruhsal olarak çok zor oluyor aile fertlerinizin içersindeki korkuyu umarım yenmeleri kolay olur. çok büyük geçmşler olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Eylül 06, 2008, 23:46:21 »
hocam çok büyük geçmiş olsun.arabayı boşver.arabayı o halde görünce ülperdim.kazanın boyutu az çok anlaşılıyor.eşinize oğlunuza hepinize büyük geçmiş olsun.hergün bize de bir çok kaza geliyor.eşim ve ben sağlık çalışanıyız.bazen gaza biraz fazla bastığımda kendimden nefret ediyorum.ama kaza geliyorum demiyor.sen dikkat etsen karşındaki etmiyor.inşallah ailen bir an önce sağlıklarına kavuşur ve allahın izniyle araba alınır tekrar istersen.selamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • yaklaşma toz olursun geçme pişman olursun
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #75 : Eylül 07, 2008, 00:42:14 »
hemşerim çok çok geçmiş olsun ucuz atlatmıssınız insallah ailenız en kısa zamanda eskı sağlığına kavusur bu arada dikkatimi çeken sey arabanın yanında veya üstünme kasılma yapmaması çoğu araba bu durumda burulurki bu kaza az boz bişe değil ta,oyatalarımızın kıymetini bilelım arkadaslar ve emnıyet kemerimizi herzaman takalım o kazayı fiat yapsaydı düşünemıyorum ne hale gelirdi tekrar tekrar gecmıs olsun diyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Eylül 07, 2008, 17:48:52 »
Geçmiş olsun. Allah korumuş. Size ve ailenize geçmiş olsun. Sizlere büyük bir zarar olmamış ona şükür. Allah bir daha kaza bela vermesin.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #77 : Eylül 08, 2008, 10:37:30 »
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok saolun. Her arkadaş mesajında "araba mühim değil yerine yenisi gelir cana bi şey gelmesin" sözlerini kullanınca acaba dedim arabam gitti diye yaygaramı yapmışım öyle bi izlenimmi bırakmışım. Öyle bi şey anımsattıysam haşa, tabiyki önce can sonra canan. Araba filan düşündüğüm yok. Psikoloji berbat zaten. epey bi süre almam diyorum ama Beret okula başlayacak lazım bi tane taşımak için. Dolmuşlarda bile kemer takıyorum artık tabi şöförler tip tip bakıyo. Garipsiyolar. Yaşayan bilir. Herkes der der ama yinede koltuk arkasından bağlanırlar yada ben gibi sesleri kesilir. Ama ne mubarek bi şeyki hepimizi aracın içinde tuttu bu kemerler.

Benden acısı yeni çıkmaya başladı. 1 haftadır rahatsızlandım üzüntü, sıkıntı, stres ancak bu kadar dayanbildik demek. Birde ramazan girince işin içine bünye zayıf düştü. Foruma giremedim cevap veremedim sizlere. Allah hepinizden razı olsun. Allah terör ergütü itleri hariç kimsenin başına vermesin. O itlerle biz uğraşmayalım kendi kendilerine ölsünler de en azından şehit vermeyiz.   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #78 : Eylül 08, 2008, 11:31:29 »
İsmail kardeşim çok geçmiş olsun allah korumuş daha kötü şeyler yaşamayın inşallah çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #79 : Eylül 08, 2008, 16:17:36 »
İsmail Bey büyük geçmiş olsun ALLAH şifa versin ..Araba önemlii değil toyotalar  sizi bekiyor ama aile öyle değil ,canınıza zarar gelmemiş ....Tekrar geçmiş olsun dileklerimi bildiriyorum..