0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Süper olmuş .
eyvallah saolasin kardeşim:D
Abi ne kadar teşekkür etsem az. Sayende bütün gün böyle gezdim. Gerçekten 2 gün boyunca kahrımı çektin Allah razı olsun. Her şey için çok teşekkür ederim. Bu yaptıklarının maddi karşılığı yok abi hakkın ödenmez sağol varol.
Kardeşim sende güle güle kullan .
Salih abi valla farla cok guzel olmus. Cok guzel calisma yapmissin ellerine saglik Abi bizim farlarada bir el atalimmi Oguz abi sanada hayirli olsun. Yeni farlarinla birlikte guzel gunler gecirmen dilegimle
Beyler 10 numara 5 yıldız iş çıkartmışsınız.....Gerçekten tebrikler.....
çok güzel bir çalışma. güzel olmuş ve de yakışmış.(bu da yasak olabilir mi acaba)
Çok teşekkür ederim abi. Salih abinin emeğine sağlık. Teşekkürler.Evet yasak ama benim savcı abim, trafik polisi dayım, hakim amcam, vali amcaoğlum, kaymakam dayıoğlum, cumhurbaşkanı köylüm var ki zaten bende çok tanınmış bir firmada en üst yöneticisiyim. Bana kimse bir şey yapamaz.
en çok yapmak istediklerimden birisi valla inkar edilemez bir emek var ortada gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık.kullanan arkadaşıma da hayırlı olsun diyorum darısı bizlere İnşallah
Salih abi valla farla cok guzel olmus. Cok guzel calisma yapmissin ellerine saglik Abi bizim farlarada bir el atalimmi