Gönderen Konu: jant boyama ve ayarlanabilr amortisor hk  (Okunma sayısı 3515 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • I love Capan :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 3000
  • Model Yılı: '15
  • 3 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
jant boyama ve ayarlanabilr amortisor hk
« : Ağustos 16, 2013, 17:00:36 »
arkadaşlar yeni aldığım jantlar arabada pek bi derinlik göstermedi gibi sanki cok ön plana çıkmamakta. Daha basamadım tabi onunla da alakası var fakat siz değerli arkadaşların fikrini almak istedim. Beyaza boyasam sizce gösterirmi kendini ..

diğer ikinci konu izmitte cantürk amortisor diye bir yer var elinizle kendiniz yükseklik alçaklığını ayarlıyosunuz. 450 montaj dahil fiyat soyledi sizce nasıl olur. fikri olan ya da taktıran varmı acaba

D-4D Corolla Advance M/M

Toyota Club Türkiye

jant boyama ve ayarlanabilr amortisor hk
« : Ağustos 16, 2013, 17:00:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
Ynt: jant boyama ve ayarlanabilr amortisor hk
« Yanıtla #1 : Ağustos 16, 2013, 17:43:49 »
arkadaşlar :)
D-4D Corolla Advance M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 16, 2013, 18:45:36 »
öncelikle hayırlı olsun. jantlar bence böyle daha güzel. amortisör konusuna gelince naçizane kendimce bir yorum yapacağım kesinlikle yanlış anlaşılmasın sadece kendi düşüncemdir.

ben aracın can alıcı noktaları ile oynanmasına pek sıcak bakmıyorum. Tamam görüntü olarak belki hoş olabilir ancak bu tür ekipmanların orjinal halinin bozulmasının Allah muhafaza dönüşü olmayan sorunlara yol açabileceği görüşündeyim. hatta daha ileriye gidiyorum ve trafikteki diğer kullanıcıların da can güvenliğini tehlikeye atabilir diye düşünüyorum. tabi araç sizin para sizin zevk sizin. ayrıca takdirde sizin. ama bence orjinal kalsın ;)
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ağustos 16, 2013, 22:40:06 »
dusunceleriniz önerileriniz için teşekkürler yinede
D-4D Corolla Advance M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • 2008 AVENSIS 1.6 COMFORT
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 102000
  • Model Yılı: '08
  • 33 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 19, 2013, 01:23:11 »
bence araca yakışmamış basit kalmış. takdir sizin.
DOGRU OLSAN OK GİBİ UZAKLARA ATARLAR SENİ, EĞRİ OLSAN YAY GİBİ EL ÜSTÜNDE TUTARLAR SENİ....
edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum sanar.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 19, 2013, 01:47:01 »
arkadaşlar yeni aldığım jantlar arabada pek bir derinlik göstermedi gibi sanki cok ön plana çıkmamakta. Daha basamadım tabi onunla da alakası var fakat siz değerli arkadaşların fikrini almak istedim. Beyaza boyasam sizce gösterirmi kendini ..

diğer ikinci konu izmitte cantürk amortisor diye bir yer var elinizle kendiniz yükseklik alçaklığını ayarlıyosunuz. 450 montaj dahil fiyat soyledi sizce nasıl olur. fikri olan ya da taktıran varmı acaba

Selam

Arkadasım

Oncelıkle hayırlı ugurlu olsun gule gule kullanın,sımdı sunu sormak ıstıyorum sız bu jantları kendı zevkınıze gore almadınızmı?tabıkı oyle olmustur aslında muhım olanda budur yanı sızın goz zevkınız,tabıkı dısarıdan herkes ıcın hos gozukmesıde onemlı ama bıryere kadar zevkler ve renkler ayrılabılır.Beyaz boyama konusuna gelınce bence bosuna masraf yaparsınız bu halıyle bence daha ıyı otekı turlu arabayı ıyce kapatacak bence,nacızane benım fıkrım jantlar yakısmısmı dersen sana soyle cevap verebılırım.Kotu durmamıs yanı super olmamıs ama kotude durmamıs,daha goz alıcı veya daha saldırgan bır jant takılabılırdı dıye dusunuyorum,eger degıstırme sansınız varsa uzerıne takıp bakamadan degıstırmeyın derım tabıkı ımkan varsa.

Cokta fazla kafanıza takmayın muhım olan sızın zevkınız bır sure bu jantlardan keyfınızı alıp degıstırebılırsınız,sınır yok hayal gucunuz ve paranızla ılgılı..

Gule gule kullanın...!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '08
  • 22 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 19, 2013, 08:54:08 »

Arkadasım

Oncelıkle hayırlı ugurlu olsun gule gule kullanın,sımdı sunu sormak ıstıyorum sız bu jantları kendı zevkınıze gore almadınızmı?tabıkı oyle olmustur aslında muhım olanda budur yanı sızın goz zevkınız,tabıkı dısarıdan herkes ıcın hos gozukmesıde onemlı ama bıryere kadar zevkler ve renkler ayrılabılır.Beyaz boyama konusuna gelınce bence bosuna masraf yaparsınız bu halıyle bence daha ıyı otekı turlu arabayı ıyce kapatacak bence,nacızane benım fıkrım jantlar yakısmısmı dersen sana soyle cevap verebılırım.Kotu durmamıs yanı super olmamıs ama kotude durmamıs,daha goz alıcı veya daha saldırgan bır jant takılabılırdı dıye dusunuyorum,eger degıstırme sansınız varsa uzerıne takıp bakamadan degıstırmeyın derım tabıkı ımkan varsa.

Cokta fazla kafanıza takmayın muhım olan sızın zevkınız bır sure bu jantlardan keyfınızı alıp degıstırebılırsınız,sınır yok hayal gucunuz ve paranızla ılgılı..

Gule gule kullanın...!

arkadaşa tamemen katılıyorum
KoRKTuKÇa TuTSaK, üMiT eTTiKÇe öZGüRSüNüZ
            2008 Toyota Corolla Elegant 1.6

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=49954.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 19, 2013, 09:43:01 »
Jantlar ile alakalı bir şey demeyeceğim. Direk sizin zevkiniz ile alakalı olduğu için. Manuel amortisör konusuna gelirsek bana sanki biraz basitmiş gibi geldi. bu işi daha prof yapan mekanlar var. Ve ayrıca otomatik. Elle falan dalmıyorusunuz. Kumandası var, ön ve arkayı ayrı ayrı, aynı anda kumanda edebiliyorsunuz. Aracın içindeyken dışındayken, çalışırken stop halindeyken hiç fark etmiyor. Tabi bunun maliyeti biraz daha fazla. şöyle ki 2.500-3.000
tl civarlarında. Zaten yapan firma belli. Aracın belli bir oranda basık olması bence aracı daha hoş, spor gösteriyor. Tabi bunu abartmamak kaydı ile. Çamurlukların lastiklere zarar vermesini istemeyiz. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 19, 2013, 11:03:17 »
Jantlar ile alakalı bir şey demeyeceğim. Direk sizin zevkiniz ile alakalı olduğu için. Manuel amortisör konusuna gelirsek bana sanki biraz basitmiş gibi geldi. bu işi daha prof yapan mekanlar var. Ve ayrıca otomatik. Elle falan dalmıyorusunuz. Kumandası var, ön ve arkayı ayrı ayrı, aynı anda kumanda edebiliyorsunuz. Aracın içindeyken dışındayken, çalışırken stop halindeyken hiç fark etmiyor. Tabi bunun maliyeti biraz daha fazla. şöyle ki 2.500-3.000
tl civarlarında. Zaten yapan firma belli. Aracın belli bir oranda basık olması bence aracı daha hoş, spor gösteriyor. Tabi bunu abartmamak kaydı ile. Çamurlukların lastiklere zarar vermesini istemeyiz.
Evet abi bende arastirdim bunlari ve adi coilover diye geciyor :) Benim bunlara bakma sebebim babamdi babam kullanirken normal yukseklikte ben kullanirken alcak kullanmakti :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 19, 2013, 12:08:34 »
Ben bu aurislere içi siyah olan jantlar var yıldız tipi deli gösteriyor arbayı birde tavana piyano black karbon uygulaması yapıyorlar hakkaten araba çıkıyor
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • 195 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ağustos 19, 2013, 12:54:00 »
Evet abi bende arastirdim bunlari ve adi coilover diye geciyor :) Benim bunlara bakma sebebim babamdi babam kullanirken normal yukseklikte ben kullanirken alcak kullanmakti :)

işim ile alakalı olarak aralık veya ocak ayında dacia lodgy alasım var planlarım arasında. şuan sadece plan tabi. bakalım nasip olursa. hususi araç olması ve büyük sw olması en önemlisi de fiyatının uygun olması beni cezbetti. standart olarak özellikleri de eh işte. ona çok ciddi düşünüyorum. 17 inç jant aldıktan sonra söylediğim şekil amortisör yakışır diye düşünüyorum. şöyle bir şey yapmak var aklımda;

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ağustos 19, 2013, 15:47:16 »
işim ile alakalı olarak aralık veya ocak ayında dacia lodgy alasım var planlarım arasında. şuan sadece plan tabi. bakalım nasip olursa. hususi araç olması ve büyük sw olması en önemlisi de fiyatının uygun olması beni cezbetti. standart olarak özellikleri de eh işte. ona çok ciddi düşünüyorum. 17 inç jant aldıktan sonra söylediğim şekil amortisör yakışır diye düşünüyorum. şöyle bir şey yapmak var aklımda;
Evet abi o kasa logan mcv den daha guzel gozukuyor ama basilmaya gelirmi bilmiyorum yani saglam oldugundan suphelerim var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ağustos 19, 2013, 16:55:33 »
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. En saglıklısı 450 lira verip bi yay almak olacak sanırım. basınca kısmen daha guzel gorunecegini dusunuyorum. İleride değiştirebilirim sanırım ama şimdilik uzak  faydalanmamız lazım :)
D-4D Corolla Advance M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • 195 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ağustos 19, 2013, 17:03:01 »
Evet abi o kasa logan mcv den daha guzel gozukuyor ama basilmaya gelirmi bilmiyorum yani saglam oldugundan suphelerim var :)

Hele bi aracı alayımda hayırlısıyla, varsın basılma olayı sona kalsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ağustos 19, 2013, 17:10:25 »
Hele bir aracı alayımda hayırlısıyla, varsın basılma olayı sona kalsın.
:))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 19, 2013, 17:19:06 »
Amortisor isinden vazgecin sikayetci cok insan var
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 20
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Kasım 18, 2013, 16:40:11 »
İşin aslı cantürk'ten memnun olanda çok memnun olmayanda. Öncelikle şunu söylemek isterim bu jantları gösterebilmeniz için bu aracı çok fazla basmanız gerekecek, teneke jant dahi olsa şahsi fikrim basınca güzel duracaktır. karar vermeniz gereken iki önemli nokta var bence görsellik mi konfor mu ? bu jantlar yerine daha büyük ebatta bir jant seçip 3.5 yaylada bitirebilirdiniz işi aslında

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Kasım 18, 2013, 17:05:41 »
bu jantlar 17 kardeşm yaylar bugun elime geldi işte 4 cm lik bakalım bastıgımda nasıl duracak
D-4D Corolla Advance M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 20
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 18, 2013, 22:25:56 »
üzmek istemem ama çok bişey bekleme abi, tabi bunlar göreceli olaylar umuyorum istediğin gibi olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • Kilometre: 24500
  • Model Yılı: '12
  • 60 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Kasım 19, 2013, 01:12:37 »
Cantürkten uzak dur abi :) benim çevremde genelde şikayetçiler var oradan