0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar yeni aldığım jantlar arabada pek bir derinlik göstermedi gibi sanki cok ön plana çıkmamakta. Daha basamadım tabi onunla da alakası var fakat siz değerli arkadaşların fikrini almak istedim. Beyaza boyasam sizce gösterirmi kendini ..diğer ikinci konu izmitte cantürk amortisor diye bir yer var elinizle kendiniz yükseklik alçaklığını ayarlıyosunuz. 450 montaj dahil fiyat soyledi sizce nasıl olur. fikri olan ya da taktıran varmı acaba
ArkadasımOncelıkle hayırlı ugurlu olsun gule gule kullanın,sımdı sunu sormak ıstıyorum sız bu jantları kendı zevkınıze gore almadınızmı?tabıkı oyle olmustur aslında muhım olanda budur yanı sızın goz zevkınız,tabıkı dısarıdan herkes ıcın hos gozukmesıde onemlı ama bıryere kadar zevkler ve renkler ayrılabılır.Beyaz boyama konusuna gelınce bence bosuna masraf yaparsınız bu halıyle bence daha ıyı otekı turlu arabayı ıyce kapatacak bence,nacızane benım fıkrım jantlar yakısmısmı dersen sana soyle cevap verebılırım.Kotu durmamıs yanı super olmamıs ama kotude durmamıs,daha goz alıcı veya daha saldırgan bır jant takılabılırdı dıye dusunuyorum,eger degıstırme sansınız varsa uzerıne takıp bakamadan degıstırmeyın derım tabıkı ımkan varsa.Cokta fazla kafanıza takmayın muhım olan sızın zevkınız bır sure bu jantlardan keyfınızı alıp degıstırebılırsınız,sınır yok hayal gucunuz ve paranızla ılgılı..Gule gule kullanın...!arkadaşa tamemen katılıyorum
Jantlar ile alakalı bir şey demeyeceğim. Direk sizin zevkiniz ile alakalı olduğu için. Manuel amortisör konusuna gelirsek bana sanki biraz basitmiş gibi geldi. bu işi daha prof yapan mekanlar var. Ve ayrıca otomatik. Elle falan dalmıyorusunuz. Kumandası var, ön ve arkayı ayrı ayrı, aynı anda kumanda edebiliyorsunuz. Aracın içindeyken dışındayken, çalışırken stop halindeyken hiç fark etmiyor. Tabi bunun maliyeti biraz daha fazla. şöyle ki 2.500-3.000tl civarlarında. Zaten yapan firma belli. Aracın belli bir oranda basık olması bence aracı daha hoş, spor gösteriyor. Tabi bunu abartmamak kaydı ile. Çamurlukların lastiklere zarar vermesini istemeyiz.
Evet abi bende arastirdim bunlari ve adi coilover diye geciyor Benim bunlara bakma sebebim babamdi babam kullanirken normal yukseklikte ben kullanirken alcak kullanmakti
işim ile alakalı olarak aralık veya ocak ayında dacia lodgy alasım var planlarım arasında. şuan sadece plan tabi. bakalım nasip olursa. hususi araç olması ve büyük sw olması en önemlisi de fiyatının uygun olması beni cezbetti. standart olarak özellikleri de eh işte. ona çok ciddi düşünüyorum. 17 inç jant aldıktan sonra söylediğim şekil amortisör yakışır diye düşünüyorum. şöyle bir şey yapmak var aklımda;
Evet abi o kasa logan mcv den daha guzel gozukuyor ama basilmaya gelirmi bilmiyorum yani saglam oldugundan suphelerim var
Hele bir aracı alayımda hayırlısıyla, varsın basılma olayı sona kalsın.