Gönderen Konu: 2008-2010 Arası Auris 1.4 dizel elegant mı 1.6 benzinli elegant mı.  (Okunma sayısı 1225 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Merhabalar arkadaşlar.Öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun.Benim bir sorum vardı ustalara.Bayramdan sonra 2008-2010 arası auris alacağım inşallah ama şunda kararımı veremedim 1.4 d-4d dizel elegant mı almalıyım 1.6 benzinli elagantı mı tercih etmeliyim.Aradaki farkları pek anlamıyorum ama. CC'ün dizelde olmadğını biliyorum.O benim için olmazsa olmaz değil.Sizlere şunu sormak istiyorum.Donanım açısından ne gibi farklar var ve performans açısından hangisi güzeldir. hangisi daha bir adım önde duruyor.Teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
Ynt: 2008-2010 Arası Auris 1.4 dizel elegant mı 1.6 benzinli elegant mı.
« Yanıtla #1 : Ağustos 13, 2013, 12:55:34 »
Yasin bey merhaba, buna karar vermek için yapacağınız km önemli bir husus.. internette bu hesaplamalar ile ilgili tablolar bulabilirsiniz.. tam fiyatlarını bilmemekle beraber, yaklaşık 5.000 TL gibi bir farkı ne kadar sürede amorti edeceğinizi hesaplamanız gerekiyor.. bunun dışında bakım masraflar vs gibi şeyler de var..

ben imzada da görüleceği üzere 2008 1.6 elegant benzinli kullanıyorum.. cc dediğiniz gibi olmazsa olmaz bir özellik değil ancak uzun yolda sürüşü kolaylaştıran alışınca vazgeçemeyeceğiniz bir özellik..

size fikir olması açısından şehir içi ort 27 km/h hız ile kışın 8lt, yazın 7.6 lt civarı yakıyor arabam..
şehir dışı ort 90km/h ile 6,8..

2017 C-HR Hybrid Diamond