0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabanız çok sade ve hoş olmuş Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin Rezistansa nasıl bir zarar veriyor acaba biraz bilgilendirir misiniz ?
Arkadaşım yaptıkların hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan,fakat cam çizilme olayını kim söyledi sana Ayrıca madem film yapıcaksın neden sökme girişimindesin polisten mi korkuyosun ha oysa sorunun merak etme ön yan camlar hariç kalan camlara birşey demiyor.. Yeni arabanın camları değişir mi hiç ilk defa senden duyuyorum.. Artı o filmleri sökmek istesen bile madem cam rezstansı kafanı karıştırıyor bütün filmleri söküp arka camını değiştirirsin o kadar masrafa girmemiş olursun bilmiyorum düşüncelerin bana garip geldi..Hoş kafanda kurduğun takmak istediğin camlarda düşündüğün gibi siyah olmuyor bunuda bilmeni isterim..Xenon neden istemiyorsun onuda anlamadım bunlar senin fikirlerin mi ?
Ön kaput mu havada yoksa tampon mu aşağıda biraz. Birleşim çizgisi garip geldi bana.
Kardeşim sen git güzel bir yerde komple filmlerini çektir ama garanti veren yerlerde yap o işi biraz paraya kıy adam akıllı sağlam bir film olsun..Her aksesuarcıda amerikan film çizilmez solmaz falan filan bunlar hepsi fasa fiso hepside soluyor ben kendim yapıyodum..Sağlam garantili bir yerde yaptır derecesine koyuluk oranına istediğin modele göre kafan kulağın rahat olsun..Xenon işindede 4300 k fabrika çıkışı beyaz sarı karısımı pek iyi değil 6000 k yeterli olur,istersen 8000 k buz mavisine çalar..geriside 15 30 fln gider öyle..bana göre ideali 6000 ya da yapabiliyorsan bir-xenon yap merceksiz farda xenon biraz göz alıyor..
Mehmet bey, araciniz gayet hos olmus ayni renk bende de var ama ozenemedim sizin kadar.Ayrica, umarim sis farlarini sadece sisli havalarda ve fotograf cekimlerinde aciyorsunuzdur. Cunku normal zamanlarda karsinizdakinin uzun farlar gibi gozunu aliyorlar.Kazasiz belasiz kulanin.
app yapıştırırken neden koli bantı kullandınız? sökerken iz bırakmadımı?