Arabanız çok sade ve hoş olmuş Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin

Rezistansa nasıl bir zarar veriyor acaba biraz bilgilendirir misiniz ?
Arabanız çok sade ve hoş olmuş Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
Rezistansa nasıl bir zarar veriyor acaba biraz bilgilendirir misiniz ?
sökerken rezidanslarda yapışık olduğu için çıkıyor yerinden sonrada düzen tutmuyor+ cam değişmesi gerekecem.
FLimleri sökerken camda çizilme ve izleri kalıyormuş.. Bende renkli cam taktırmaya karar verdim. kurban bayramından sonra allah izin verirse.
Arkadaşım yaptıkların hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan,fakat cam çizilme olayını kim söyledi sana

Ayrıca madem film yapıcaksın neden sökme girişimindesin polisten mi korkuyosun ha oysa sorunun merak etme ön yan camlar hariç kalan camlara birşey demiyor..
Yeni arabanın camları değişir mi hiç ilk defa senden duyuyorum..

Artı o filmleri sökmek istesen bile madem cam rezstansı kafanı karıştırıyor bütün filmleri söküp arka camını değiştirirsin o kadar masrafa girmemiş olursun bilmiyorum düşüncelerin bana garip geldi..Hoş kafanda kurduğun takmak istediğin camlarda düşündüğün gibi siyah olmuyor bunuda bilmeni isterim..
Xenon neden istemiyorsun onuda anlamadım bunlar senin fikirlerin mi ?
Maşallah, güle güle kullanın....
Navigasyonun marka ve modelini belirte bilir misiniz?
Teşekkürler.
Ön kaput mu havada yoksa tampon mu aşağıda biraz. Birleşim çizgisi garip geldi bana.
Kardeşim sen git güzel bir yerde komple filmlerini çektir ama garanti veren yerlerde yap o işi biraz paraya kıy adam akıllı sağlam bir film olsun..Her aksesuarcıda amerikan film çizilmez solmaz falan filan bunlar hepsi fasa fiso hepside soluyor ben kendim yapıyodum..Sağlam garantili bir yerde yaptır derecesine koyuluk oranına istediğin modele göre kafan kulağın rahat olsun..Xenon işindede 4300 k fabrika çıkışı beyaz sarı karısımı pek iyi değil 6000 k yeterli olur,istersen 8000 k buz mavisine çalar..geriside 15 30 fln gider öyle..bana göre ideali 6000 ya da yapabiliyorsan bi-xenon yap merceksiz farda xenon biraz göz alıyor..
Mehmet bey, araciniz gayet hos olmus ayni renk bende de var ama ozenemedim sizin kadar.
Ayrica, umarim sis farlarini sadece sisli havalarda ve fotograf cekimlerinde aciyorsunuzdur. Cunku normal zamanlarda karsinizdakinin uzun farlar gibi gozunu aliyorlar.
Kazasiz belasiz kulanin.
app yapıştırırken neden koli bantı kullandınız? sökerken iz bırakmadımı?
Ön kaput mu havada yoksa tampon mu aşağıda biraz. Birleşim çizgisi garip geldi bana.
Düzgün bi Şekilde fotoda öyle çıkmş az önce kontrol ettim
Kardeşim sen git güzel bir yerde komple filmlerini çektir ama garanti veren yerlerde yap o işi biraz paraya kıy adam akıllı sağlam bir film olsun..Her aksesuarcıda amerikan film çizilmez solmaz falan filan bunlar hepsi fasa fiso hepside soluyor ben kendim yapıyodum..Sağlam garantili bir yerde yaptır derecesine koyuluk oranına istediğin modele göre kafan kulağın rahat olsun..Xenon işindede 4300 k fabrika çıkışı beyaz sarı karısımı pek iyi değil 6000 k yeterli olur,istersen 8000 k buz mavisine çalar..geriside 15 30 fln gider öyle..bana göre ideali 6000 ya da yapabiliyorsan bir-xenon yap merceksiz farda xenon biraz göz alıyor..
Abi k. bayramın çektiriyorum flimi 500 tl ömür boyu garanti veriyor Xenon'da kararsızım abi karşıdan gelen aracı düşünüyorum ve gece sisli yollarda yolu göstermez diye çekiniyorum açıkcası.
Mehmet bey, araciniz gayet hos olmus ayni renk bende de var ama ozenemedim sizin kadar.
Ayrica, umarim sis farlarini sadece sisli havalarda ve fotograf cekimlerinde aciyorsunuzdur. Cunku normal zamanlarda karsinizdakinin uzun farlar gibi gozunu aliyorlar.
Kazasiz belasiz kulanin.
Foto çekmek amaçlı açıyorum sisli yollar haricinde açmıyorum geceleri sokak arasında ilerlerken açıyorum kısaları kapatm parklar ve sisler hoşuma gidiyor yalan söylemeye gerek yok amerikan park modülü aldm sinyallerde 5 w kadar açık kalınca süper gözüküyor:)
Teşekkür ederim...
app yapıştırırken neden koli bantı kullandınız? sökerken iz bırakmadımı?
Hayır bırakmadı az bi izi kaldı sildim geçti elimde başka bant yoktu kağıt bant bulamayınca malum

)